3Business er meget mere

end et teleselskab

M2 Film, Aarhus

Ny teknologi, datadeling og tryghed i udlandet er årsagerne til, at M2 Film har valgt 3Business.

Som Danmarks største producent af reklamefilm og animation er M2 Film i høj grad afhængig af ny teknologi. Filmstrimler er blevet erstattet af datadrevne og IT-tunge workflows, og samtidig udvikler M2 Film selv værktøjer og platforme, som de bruger i deres arbejde. Med så stort et fokus på teknologi er det vigtigt for M2 Film, at deres teleselskab også prioriterer det. Derfor har de valgt 3Business:

  • ”Vi har en stærk og visionær partner i 3Business, for de er meget mere end et teleselskab. De er et teknologisk fyrtårn, som gentagne gange har vist sig som firstmover. Vores samarbejde med 3Business er ikke et kunde-sælger-forhold, men et partnerskab, hvor vi kan spare med hinanden, og det nyder vi godt af”, siger Thomas Grønning Knudsen, Head of IT and Security hos M2 Film.

Øget produktivitet

Teknologien betyder også, at der hos M2 Film ryger rigtig mange filer frem og tilbage mellem medarbejdere og kunder. Data på mobilerne er derfor essentielt for den daglige drift:

  • ”Data har tidligere været en kamp for os. Nogle medarbejdere bruger meget og løber hurtigt tør, mens andre slet ikke rører dataen, hvilket giver dataspild hver måned. Nu har vi fået 3Deling Pro, og det løser problemet, da vi med den fælles datapulje kan dele data på tværs af virksomheden. Vi mangler aldrig data, og det skaber tryghed og øger produktiviteten”, siger Thomas Grønning Knudsen.

Han tilføjer, at det også er en løsning, de hos M2 Film har stor gavn af i udlandet, da den indeholder 3LikeHome Pro:

  • ”Vi er en global spiller, så udlandstelefonien skal bare fungere, og det gør den hos 3Business. Vi kan trygt rejse til udlandet og bruge data og tale uden problemer, uden det koster ekstra. Før 3 afskaffede roamingafgifterne, var prisen et kæmpe benspænd for vores produktivitet på farten, men nu får vi virkelig arbejdet igennem”, siger Thomas Grønning Knudsen.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.