Vi har rigeligt med data og færre omkostninger

KVM International, Kjellerup

Med 3Deling Pro er der både penge at spare og masser af data til medarbejderne hos KVM International.

Hos KVM International, som producerer maskiner til beton- og asfaltindustrien, er det en væsentlig del af ydelsen at servicere og montere maskinerne – både i Danmark og udlandet. Og det kræver masser af data, siger Lars Christiansen, fabrikschef hos KVM International:

  • ”Når vi er ude hos kunderne, er vi afhængige af internet både til at yde service på maskiner og anlæg og til at sende tegninger og dokumentation. Det er vigtigt, vores medarbejdere altid kan regne med, at de kan komme på nettet, og at de ikke lige pludselig løber tør for data”.

Det gør de ikke med 3Deling Pro, siger Lars Christiansen:

  • ”Med 3Deling Pro kan vi trække på samme datapulje, og da nogle har brug for meget data, mens andre har brug for lidt, er der altid data nok til alle”.

Han tilføjer, at der også er en økonomisk gevinst:

  • ”3Deling Pro er billigere for os end et traditionelt medarbejderabonnement, fordi vi ellers ville være nødt til at købe et til hver enkelt med mest mulig data, selvom alle måske ikke fik det brugt. Med 3Deling Pro har vi rigeligt data og færre omkostninger”.

Meget tilfredse

Hos KVM International er de så glade for de fordele, de opnår med en 3Deling-løsning og hos 3Business generelt, at de lige har gentegnet deres abonnement:

  • ”Vi har været kunde hos 3Business i otte år, og vi er meget tilfredse her. Derfor har vi også lige fornyet vores aftale. Faktisk kunne vi slet ikke forestille os at være kunde et andet sted”, siger Lars Christiansen.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.