MED 3KONTAKT
ER VI LANGT
MERE EFFEKTIVE

Frederik Kibsgaard

Bliv ringet op

GoMore, København

Efter at GoMore har implementeret omstillingsløsningen 3Kontakt, er kundeservices og effektiviteten forbedret markant.

Der er mange fordele ved at dele sin bil. Enten ved at tilbyde et lift, ved at leje den ud eller ved at lease den. Det er grundtanken hos GoMore, som formidler samkørsel, privat biludlejning og leasing af private biler online.

Fordelene har en hel del danskere også fået øje på. Det betyder, at de har travlt hos GoMore, og at kundeserviceafdelingen dagligt modtager mange opkald. For at håndtere opkaldene bedst muligt har GoMore implementeret omstillingsløsningen 3Kontakt, og det har vist sig at være en rigtig god ide:

”Med 3Kontakt bliver kundeopkaldene sorteret efter, hvad henvendelsen drejer sig om. Vores brugere kommer derfor

hurtigere igennem og i kontakt med den rigtige medarbejder fremfor at skulle igennem en eller flere omstillinger. Det giver en rigtig god kundeoplevelse”, siger Frederik Kibsgaard, Customer Care Manager hos GoMore.

Bedre statistik
Udover kundeservicen har 3Kontakt også været med til at forbedre effektiviteten. Det skyldes især det medfølgende statistikmodul:

”Statikstikmodulet giver os overblik over, hvilken type henvendelser vi får hvornår – og hvor mange. Rent praktisk kan vi derfor planlægge bemandingen og hurtigt skalere op eller ned, hvis det er nødvendigt. Samtidig udnyttes vores tid bedre, fordi kaldene bliver mere jævnt fordelt over hver medarbejders vagt. Vi arbejder langt mere effektivt nu”, siger Frederik Kibsgaard, som også påpeger en anden fordel:

”Ud fra opkaldsstatistikken kan vi fastsætte vores KPI’er hver måned. Derfor er statistikmodulet et vigtigt redskab, som er med til at sikre, at vi hele tiden udvikler os og arbejder i den rigtige retning”.

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg