Vi ser 3Business

som den stærkeste og mest innovative aktør inden for IoT-løsninger

GlobalConnect, Taastrup

Som førende teknologi- og datakommunikationsselskab i Nordeuropa har GlobalConnect, der råder over 74.500km fibernetværk og 18.000 kvadratmeter topsikre datacentre fordelt i Norden, mange store kunder, som opererer internationalt og har brug for samlede IT-løsninger, der udvisker landegrænser og kan understøtte og optimere deres forretninger på flere markeder.

Den opgave hjælper 3Business med at løse som en del af GlobalConnects intelligente og innovative netværksløsninger, baseret på SD-WAN (Software Defineret Network), som er en langt mere sikker, effektiv og fleksibel måde at arbejde på end traditionelle netværksløsninger.

  • Samarbejdet med 3Business garanterer hurtigere og bedre fejlretning, hvis der opstår fejl i forbindelserne på tværs af markeder hos GlobalConnects internationale kunder,” siger Marie Skouenborg, Head of Dynamic Network Services i GlobalConnect.

Effektiv fejlretning og høj oppetid

Gennem samarbejdet er 3Business med til at facilitere en international løsning til GlobalConnects kunder, hvor det er muligt at sikre effektiv fejlretning og høj oppetid på udenlandske lokationer.

  • Vi ser 3Business som den stærkeste og mest innovative aktør inden for internationale IoT-løsninger, og det er et perfekt match med vores ambition om at skabe attraktive, fremtidssikrede løsninger til kunder med afdelinger udenfor vores hjemmemarked i Norden”, siger Marie Skouenborg.

Øget supportkvalitet

Global Connect hjælper både offentlige og private virksomheder med at fremme digitaliseringen og drage fordel af de mange nye digitale muligheder. Derfor er 3Business en oplagt samarbejdspartner, da begge er interesseret i at skabe digitalt forankret udvikling – for alle vores kunder.

  • Helt konkret hjælper 3Business os med, at vi kan overvåge og betjene vores udstyr i udlandet. Det betyder, at vi kan servicere vores kunder med hurtigere og bedre fejlretning, hvis der opstår fejl på forbindelser på tværs af markeder. På den måde bliver netværksløsningen langt mere stabil”, forklarer Marie Skouenborg og fortsætter:

  • Vi havde allerede et stærkt udgangspunkt, blandt andet fordi vi garanterer et markant øget sikkerhedsniveau ved at kryptere al datatrafik. Desuden kombinerer vi flere løsninger for at sikre at en virksomhed, som er kunde hos os, aldrig er nede. Samarbejdet med 3Business har gjort vores intelligente SD-WAN netværksløsninger endnu mere konkurrencedygtige, fordi det øger kvaliteten og hastigheden af vores support.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.