3Deling Pro

Giver mere tryghed og værdi

GateHouse, Nørresundby

GateHouse er en velkendt international softwarevirksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1992. I dag leverer GateHouse den software, som garanterer effektiv og sikker kommunikation mellem systemer. Hver dag er hundreder af virksomheder og myndigheder over hele verden afhængige af GateHouse og den satellitkommunikation, de kan tilbyde.

Siden deres onboarding hos 3Business har GateHouse benyttet sig af en 3Deling-løsning og 3Kontakt. 3Kontakt er en omstilling og softphoneløsning, som er helt kritisk for at GateHouse kan levere den gode service til kunder og samarbejdspartnere. App’en tillader desuden at medarbejderne kan omstille til den rette person uanset om de arbejder hjemme er på kontoret.

  • ”Vi ville væk fra fastnet og bordtelefoner. Derfor er 3Kontakt uundværlig for os og integrerer nemt med vores mobiltelefoner, så vi altid har alle kollegaernes kontaktinfo ved hånden – det er virkeligt effektivt,” fortæller Claus Nielsen, Operations Manager hos GateHouse.

Foruden den daglige kontakt med kunder og kollegaer har GateHouse også brug for at kunne rejse til udlandet og arbejde. Her hjælper 3Deling dem med at få mest for pengene med en fælles datapulje, som de kan dele på tværs af virksomheden.

  • 3Deling skaber mere tryghed og værdi for medarbejderne. Vi kan nemt supplere vores datapulje op og ned og vi oplever meget mindre administration forbundet med konceptet. 

Når vores medarbejdere endelig rejser, er det vigtigt, at de har gode muligheder for at tilgå mobildata uden problemer og det har vi igennem 3Business.” uddyber Claus og forsætter:

  • ”Tidligere måtte vi tilpasse abonnementerne løbende i forhold til medarbejdernes rejsemønster, så der blev købt datapakker svarende til rejsens længde og destination. I dag er administrationen meget mere simpel med den fælles datapulje vi har igennem 3Deling. Vi føler bestemt, at vi får mere for de samme penge.”

3’s netværk performer lige så godt som andre teleselskaber Inden GateHouse skiftede til 3Business oplevede de en vis skepsis forbundet med 3’s dækning og netværk. Den skepsis blev hurtigt afviklet, da de blev onboardet og Claus uddyber med at fortælle at GateHouse er meget tilfredse med den netværksoplevelse de har igennem 3’s netværk.

  • ”3 har gode roaming aftaler – både i Danmark og i udlandet, og vi har ikke oplevet væsentlige problemer med dækning nogen steder,” forklarer Claus.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.