Når jeg arbejder har jeg i høj grad brug for et stabilt og hurtigt net

og det får jeg med 3LikeHome Pro

Emil Monty Freddie, København

Den frihed, som fotograf Emil Monty Freddie får med 3LikeHome Pro i udlandet, betyder, at han bedre kan passe sit job og pleje sine kunder, når han er på farten.

Fotograf Emil Monty Freddie har mange opgaver i udlandet. Når han rejser, er det altafgørende, at han kan bruge sin mobil uden at bekymre sig om roamingafgifter – og uden at frygte, at mobilen pludselig ikke virker. Derfor har han valgt 3LikeHome Pro:

  • 3LikeHome Pro giver mig stor frihed i udlandet og gør mit arbejde nemmere, fordi jeg kan bruge mobilen præcis som derhjemme uden at være nervøs for at få en ekstraregning. Jeg skal ikke tænke på noget. Det virker bare,” siger Emil Monty Freddie.

For ham er det vigtigt, at nettet er velfungerende, uanset hvor han er.

  • ”Når jeg arbejder, har jeg i høj grad brug for et stabilt og hurtigt net, og det får jeg med 3LikeHome Pro. Jeg føler mig altid tryg ved min mobil, når jeg er på farten. Jeg kan sætte GPS’en til og komme hurtigt frem og tilbage mellem mine fotojob, og jeg kan til enhver tid komme i kontakt med mine kunder hjemme i Danmark,”siger Emil Monty Freddie.

Nemt at få hjælp

Én ting er trygheden i at have et stabilt net. En anden ting er trygheden i at vide, man kan få hjælp, hvis man har brug for det, siger Emil Monty Freddie:

  • ”De få gange, jeg har haft brug for hjælp til mobilen i forbindelse med opgaver udlandet, har jeg ringet til 3Business og fået hjælp med det samme. Det er befriende at vide, at hjælpen er nær, hvis behovet opstår.”

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.