Ligegyldigt hvor vi er har vi internet

Blue World Technologies, Aalborg

Blue World Technologies er en ambitiøs udvikler og producent af methanolbrændselscelle-komponenter og systemer til en lang række industrier rundt om i verden. Disse brændselsceller er et grønt alternativ til forbrændingsmotorer og generatorer, og biddrager med en energi -og omkostningseffektiv brændselscelleteknologi til industrier i hele verden.

Siden deres opstart hos 3Business for to et halvt år siden har de benyttet sig af en 3Deling-løsning og fik senere 3LikeHome Pro til alle deres medarbejdere. Blue World Technologies er afhængige af at møde forretningsforbindelser rundt omkring i hele verden og i Europa, og det er derfor vigtigt, at de kan benytte sig af 3LikeHome Pro der.

  • Det giver en kæmpe frihed at kunne køre på 3’s net fremfor det lokale. Vi skal ikke tænke over, hvor vi befinder os, for vi kan altid komme i kontakt med hinanden og arbejde, hvor vi vil”, fortæller Christian Peter Schou Jakobsen, CFO, Blue World Technologies.

Foruden deres øgede frihed med 3LikeHome Pro er de glade for at kunne dele data på tværs af virksomheden og have god ro i maven når de sender folk ud i hele verden og arbejde i Danmark. Med deres fælles datapulje opnår Blue World Technologies en stor fleksibilitet ved at have ét abonnement til alle, og de har haft store besparelser med deres løsning.

  • Vi har haft 30% besparelse ved at have 3Deling-løsning. Det sparer os en masse penge at have den fælles datapulje, og vi går aldrig over loftet på vores data”, uddyber Christian.

Det er dog ikke kun den store besparelse, som Blue World Technologies nyder godt af, det er også den nemhed og fleksibilitet, der er forbundet med datapuljen. For det giver virksomheden færre omkostninger og mindre administration.

Hurtig og nem adgang til support

Om deres oplevelse af 3Business fortæller Christian, at de altid får hjælp fra den ene dag til den anden, og at det er en professionel service, som de bliver mødt med hver gang.

  • Vi får altid hurtig problemløsning og one-point-access. Det giver ro i maven for os, og det giver ro i maven at kunne sende vores medarbejdere ud i verden uden at skulle tænke på vores mobiltelefoni”, afslutter Christian.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.