Vi kan rejse uden begrænsninger

Ambiente, Skanderborg

Med 3LikeHome Pro er det nemt for medarbejderne hos Ambiente at arbejde i udlandet, og det har afgørende betydning for hele virksomheden.

Hvis en deadline hos Ambiente overskrides har det store konsekvenser. Ambiente, der har 20 års erfaring med indretning af butikker, messer og domiciler, håndterer alt fra design, produktion og opbygning af kundernes fysiske markedsføring.

I projekterne er der mange involverede parter, og kunden er afhængig af, at Ambiente leverer til tiden. Ordet ”deadline” har altså på alle måder en afgørende betydning, og som international virksomhed skal medarbejderne derfor kunne arbejde uforstyrret både i Danmark og i udlandet.

Det kan de med 3LikeHome Pro

  • Med 3LikeHome Pro har vi frihed til at rejse rundt i verden uden begrænsninger og bekymringer, fordi mobilen fungerer præcis som i Danmark. Det passer rigtig godt til vores virksomhed, hvor det skal være nemt at få fat på kollegaer og kunder, og det betyder, at vi kan fokusere hundrede procent på arbejdsopgaverne”, siger Gitte Skaarup Ipsen, Head of Marketing, Business Development & HR hos Ambiente.

Hurtigt internet

Det skal ikke kun være nemt at ringe sammen. Også dataen er en vigtig faktor:

  • Hvis en montør er rejst ud på en opgave, er det med 3LikeHome Pro nemt for ham at dokumentere arbejdet via billeder og FaceTime-opkald, så han sammen med projektlederen kan planlægge næste tiltag. Og hvis en kunde kommer med en ændring på en tegning i 11. time, kan montøren hurtigt åbne den på en iPad”, siger Gitte Skaarup Ipsen og tilføjer:

  • 3LikeHome Pro giver os samtidig en stor økonomisk fordel. Vi skal ikke tænke på udgifterne, når vi rejser, og der er aldrig ubehagelige overraskelser på regningen, når vi kommer hjem”.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.