3 erobrede 30.000 nye kunder med Netflix

5. februar 2016 

I efteråret sidste år indgik teleselskabet 3, som det første teleselskab i Danmark, et eksklusivt samarbejde med Netflix. 3 gav i den forbindelse et halvt års Netflix med i købet af en række abonnementer. Nu afslører 3, at kampagnen har resulteret i mere end 30.000 nye kunder.                                                       

Netflix er en af danskernes foretrukne streamingtjenester og DR Medieforsknings seneste rapport viser, at mere end hver fjerde dansker bruger Netflix ugentligt. Derfor var det ifølge teleanalytiker Morten Imsgaard også lidt af et scoop for 3, da teleselskabet sidste år indgik samarbejde med amerikanske Netflix. Som en del af det nye samarbejde inkluderede 3 den populære streamingtjeneste i en række abonnementer i seks måneder for 0 kr. Nu gør 3 status:

”Vores samarbejde med Netflix var en stor succes. I kampagneperioden solgte vi over 30.000 nye abonnementer, hvor Netflix var inkluderet og cirka 60 % af disse var helt nye kunder. Kampagnens resultater afspejler på bedste vis, at Netflix er virkelig populær. Og især blandt vores kunder, der elsker at streame, både når de er på farten og hjemme i stuen,” fortæller David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3 Danmark.

Hos 3 arbejder man på at gentage succesen og overvejer pt. lignende tilbud til kunderne.


Om 3 og Netflix

  • Da Netflix frigav alle afsnit i tredje sæson af serien ”House of Cards” fredag den 27. februar 2015, kunne det mærkes i datatrafikken i 3’s netværk. Fra dette tidspunkt og frem til den følgende søndag aften kl. 21.00 ’slugte’ Netflix hele 92,3 terabyte data. Det er 40 procent mere end en almindelig weekend i februar.
  • Hos teleselskabet 3 står Netflix alene for 25 procent af selskabets samlede netværkstrafik.
  • Den netop offentliggjorte medieanalyse »Medieudviklingen 2015« fra DR Medieforskning viser, at 38 % af danskerne streamer ugentligt og Netflix bruges ugentligt af mere end hver fjerde dansker.
  • DR’s Medieforskning - Medieudviklingen 2015
  • Analytiker: Netflix-aftale er et scoop for 3 (Mediawatch.dk)
     

For yderligere information til medierne:

Kontakt Rikke Juul, kommunikationschef, 3 Danmark, e-mail: rikke.juul@3.dk, mobil: 31 200 400. Du kan altid kontakte den vagthavende kommunikationskonsulent i 3’s kommunikationsafdeling på mobil 31 200 202.

 

Om 3:

3 tilbyder danskerne mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Kombinationen af 3’s 3G-netværk og lynhurtige 4G-netværk sikrer danskerne adgang til fremtidens netværk - i dag. 3 i Danmark er en del af Hi3G Access, som har mobillicenser i Danmark og Sverige og ejes af CK Hutchison Holdings (60 pct.) og Investor AB (40 pct.). Begge ejere har global industriel og teknologisk erfaring. 3 samarbejder desuden med selskaber i CK Hutchison Holdings-gruppen, som har 3G-licenser i Macau og 4G-licenser i Danmark, Hongkong, Italien, Irland, Storbritannien, Sverige og Østrig. Du kan besøge 3 på www.3.dk.