3Wholesale

Vi udarbejder analyser baseret på anonymiseret netværksdata og udlejer adgang til 3’s mobil- og datanetværk.

Analyser

Vores analyser omfatter bl.a. mobilitetsanalyser, som giver godt indblik i menneskers rejsemønstre og kan anvendes til at berige beslutningsprocesser og optimere ressourceforbrug.

Case

I forbindelse med forberedelserne til Femern-tunnelen mellem Danmark og Tyskland har transportministeriet forsøgt at regne sig frem til, hvor mange bilister der vil benytte tunnelen i stedet for Storebæltsbroen. I 2015 blev den første prognose for trafikken lavet, som senere er blevet afvist pga. mangelfuldt datagrundlag. Derfor har Femern A/S bedt de tyske trafikeksperter Intraplan foretage yderligere analyser baseret på en ny og forbedret metode, hvor der anvendes anonymiserede mobiltelefon-data. 3 har leveret de pågældende data til Intraplan, og som har udledt bevægelsesmønstre fra 3’s data og på den baggrund lavet mere præcise beregninger på, hvor mange rejsende der krydser Storebælt i udvalgte perioder.

Kontakt

Rasmus Adser Rasmus.adser@3.dk

Netværksadgang

Hos 3 har du også mulighed for at blive kunde, hvis du er MVNO eller Service Provider. Vi skræddersyer dine løsninger, så de passer til netop dit marked, uanset om du er stor eller lille teleudbyder.

Kontakt

Anders Högsell Anders.hogsell@tre.se