Alt det wauw, du ønsker dig. For mindre.

Det får du med

  • 3Pro 3 GB inkl. fri tale, sms og mms.

  • 3LikeHome Pro – så du kan ringe og sende beskeder til, fra og imellem 75 3LikeHome-lande og bruge den data, der er inkluderet i dit abonnement (maks. 20 GB/md.).

  • Tilkøb af eSIM til 24 kr. pr./md.

Kampagnepris fra: 184,00 kr./md. i 36 mdr.*

0,- kr. i udbetaling

*v/køb af 3Pro 3GB i 36 mdr.

Jeres ultimative træningspartner.

Nå nye højder med Apple Watch SE, som er vandafvisende helt ned til 50 meter og som giver jer mulighed for at vælge imellem et hav af forskellige træningstyper, der giver blod på tanden til at prioritere motion og sundhed. Kort sagt: uret kan mere, så I kan mere. Uret følger jer over alt og har pulsmåler, således I kan tracke alle de vigtige parametre til jeres træning. Og med den nye søvn-app kan I få et overblik over jeres søvnrytme og skabe bedre vaner for en god nats søvn.

Arbejd trygt overalt.

Apple Watch SE tillader jer at arbejde hvor som helst og når som helst. I kan sagtens foretage og modtage opkald, besvare mails og tjekke beskeder – uanset tid og sted. Og I kan få uret med mobilforbindelse, således I ikke behøver at have jeres mobil i nærheden.

Gør uret til jeres helt eget.

Apple Watch SE gør det nemt og enkelt personalisere jeres helt eget ur, uanset interesse, humør eller aktivitet. Uret kommer i helt nye farver og med solo-loop remme, som gør det behageligt at have uret på hele tiden. Remmen har ingen låse eller spænder og er derfor nem at trække af og på håndleddet. Urskiven kan I således bygge op på jeres helt egen, unikke måde, så det matcher jeres interesser.

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata?

Så se vores Persondatapolitik