Spær mobil eller bredbånd

Det er vigtigt, at du spærrer SIM-kortet til din mobil, eller andet udstyr, så du undgår misbrug af dit abonnement.

Sådan gør du:

• I vores butikker
    Inden for normal åbningstid kan du gå ind i en af vores butikker, hvor vores personale vil hjælpe dig. Find din nærmeste butik her.

• Telefonisk
    Ring hele døgnet til vores telefoniske selvbetjening på 70 313 123 for at spærre dit abonnement.

Husk at bestille et nyt SIM-kort, så du hurtigt kan bruge dit abonnement igen.

Har du 3Forsikring, så læs her hvordan du skal anmelde skaden.