Du har selvfølgelig reklamationsret hos 3, på fejl og mangler ved et produkt, der er købt hos os.

Som virksomhed har du som udgangspunkt en frist på 2 år til at reklamerer over mangler på varer købt hos 3. På Apple-produkter købt hos 3 er reklamationsfristen dog 1 år.

Hvis din reklamationsret er udløbet eller skaden skyldes fejlhåndtering fra din side, skal du selv betale for reparationen. Vær opmærksom på, at fugtskader og fysisk overlast af din mobil/tablet ikke er dækket af din reklamationsret.

Du kan se Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens video for at få svar på spørgsmål om dine rettigheder i forbindelse med reparationer eller læse mere på www.forbrug.dk

Hvis din reklamationsret er udløbet eller skaden skyldes fejlhåndtering fra din side, skal du selv betale for reparationen. Er skaden ikke omfattet af reklamationsretten, kontakter værkstedet dig med en pris på reparation. Bemærk, at det koster 275 kr. i undersøgelsesgebyr, hvis skaden ikke er omfattet af din reklamationsret og du ønsker din mobil/tablet retur uden reparation.

Vær opmærksom på, at fugtskader og fysisk overlast af din mobil/tablet ikke er dækket af din reklamationsret. Her kan du læse Forbrugerklagenævnets artikler om forkert brug af ved fugtskader og skader på skærm.

Bemærk, har du 3Forsikring, så læs mere her.