Hvad er TV 2 Play?

Hvad er TV 2 Play?

TV2 Play er en streamingtjeneste, som tilbyder alt det bedste indhold fra TV 2. Uanset om I er til satire, sport, drama eller news, så har TV 2 Play det hele.

I kan bruge TV 2 Play på din smartphone, tablet, computer, Chromecast eller Apple TV 4, når I vil, hvor I vil og med hvem I vil.

Køber I TV 2 Play igennem 3, er det selvfølgelig uden reklamer. Bemærk, hvis I live streamer en af kanalerne med Favoritpakken eller Favorit + Sport pakken, vil der være reklamer helt ligesom der opleves i fjernsynet. 

Læs mere om pakkerne nedenfor: 

TV 2 Play Basis

 

On Demand-programmer med nyt indhold og snigpremierer hver dag & HayU. Prøv denne gratis i 14 dage, hvis I ikke allerede har været tilmeldt TV 2 Play før.

TV 2 Play Favorit

 

On Demand-programmer med nyt indhold og snigpremierer hver dag. TV 2 live kanaler: News, Zulu, Charlie, Fri + HayU (indeholder ikke TV 2 Sport)

TV 2 Play Favorit + Sport

 

On Demand-programmer med nyt indhold og snigpremierer hver dag. TV 2 live kanaler: News, Zulu, Charlie, Sport, Sport X + HayU

 • Virker TV 2 Play i udlandet? 

  • Det er mulig at anvende TV 2 Play i udlandet, men der er dog begrænsninger for, hvad TV 2 har rettigheder til at vise i lande udenfor Danmark.
 • Hvor mange kan være på ad gangen?

  • Der kan være op til fem brugere logget på ad gangen. Der er dog kun én person, der kan streame ad gangen.
 • Er dataforbruget inkl. i abonnementet?

  • Dataforbruget er ikke en del af TV 2 Play abonnementer som I køber. Forbruget takseres som almindelig data. TV 2 Play bruger op til 3 GB data i timen, alt efter hvilken kvalitet man vælger.
 • Kan vi beholde vores eksisterende TV2 Play konto?

  • I kan sagtens beholde jeres eksisterende login, hvis I opretter jer med samme mail og samme pakke. Hvis I derimod ønsker en anden pakke end den I er tilmeldt direkte hos TV 2 Play, skal I opsige jeres eksisterende abonnement hos TV 2 Play og derefter opsige det hos os.

   Har I spørgsmål til jeres eksisterende abonnement hos TV 2 Play, bedes I kontakte TV 2 Play her. Har I  spørgsmål til jeres TV 2 Play abonnement hos os, kan I finde vores kontakte info her

 

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder