Deezer er en musiktjeneste, der giver dig mulighed for at lytte til din musik, hvor og når du har lyst til det. Udforsk over 40 millioner numre på din computer, tablet eller mobil.

Hold al din musik samlet på ét sted, og tag hele biblioteket med dig overalt. Du kan lave playlister, uploade egne sange, lytte til radiostationer, følge dine yndlingskunstnere og se, hvad dine venner lytter til.

Lyt til den musik du elsker nonstop, uden at du selv skal gøre noget. Deezer Flow spiller musik for dig, som er skræddersyet til din smag. Jo mere du lytter, desto mere lærer Flow din smag at kende, og jo bedre anbefalinger modtager du. Deezer har desuden en dansk musikredaktion, som sikrer, at lokal musik også bliver repræsenteret i tjenesten.

Du kan tilknytte din Deezer til 3 forskellige enheder (mobiler, tablets, smart-tv eller browser) - dog kan du kun høre musik på én enhed ad gangen.

Dataforbrug ved brug af Deezer takseres som almindelig data, og er altså ikke ”gratis data”.

Et realistisk brugseksempel kunne være ca. 1 times Deezer hver dag, hvilket vil forbruge ca. 1 GB data pr. uge.

Importér dine playlister
Med Spotizr.com kan du nemt overføre dine playlister fra Spotify til Deezer.

Har du allerede en Deezer konto?
Har du allerede en konto hos Deezer, som du ønsker at betale for via dit mobilabonnement hos os, men samtidig beholde din Deezer konto, kan dette sagtens lade sig gøre.

Når du opretter Deezer via selvbetjeningen, skal du blot benytte samme mailadresse, som du bruger til din nuværende Deezer konto. Vi sørger for at skifte din betalingsform hos Deezer, så du fremover betaler via dit abonnement hos os.

Læs mere om Deezer og pris