Deezer er en musiktjeneste, der giver dig mulighed for at lytte til din musik, hvor og når du har lyst til det. Udforsk over 40 millioner numre på din computer, tablet eller mobil.

Hold al din musik samlet på ét sted, og tag hele biblioteket med dig overalt. Du kan lave playlister, uploade egne sange, lytte til radiostationer, følge dine yndlingskunstnere og se, hvad dine venner lytter til.

Du kan tilknytte din Deezer til 3 forskellige enheder (mobiler, tablets, smart-tv eller browser) - dog kan du kun høre musik på én enhed ad gangen.

Pris: 63,20 kr./md

Værd at vide:

Hvor mange kan være på ad gangen?
Der kan være én aktiv bruger ad gangen, på enten tablet, PC eller mobil.

Er dataforbruget inkl. i abonnementet?
Dataforbruget er ikke en del af Deezer-abonnementet som du køber. Forbruget takseres som almindelig data. Et realistisk brugseksempel kunne være ca. en times Deezer hver dag, hvilket vil forbruge ca. 1 GB pr. uge.

Jeg har Spotify i forvejen – kan jeg beholde min playliste?
Med spotizr.com kan du nemt overføre dine playlister fra Spotify til Deezer.

Kan jeg beholde min eksisterende Deezer konto?
Kunden skal benytte sig af den samme mail som han eller hun bruger til sin nuværende Deezer konto. Vi sørger for at skifte kundens betalingsform hos Deezer, så kunden fremover betaler via sit abonnement hos os.

Læs mere om Deezer her.