Om 3Firmanummer

Når I tilmelder jer 3Firmanummer flytter I et fastnetnummer til os og knytter det til et mobilabonnement. Herved modtager I automatisk alle opkald til jeres fastnetnummer på mobiltelefonen. Dem, der ringer til fastnetnummeret, betaler stadig kun for opkald til et fastnetnummer.

Alle udgående opkald sker fra mobilnummeret, og dette er derfor det nummer, der er synligt for andre. Opkald kan ikke ske fra fastnetnummeret.

Afhængigt af opsigelsesvarslet hos jeres nuværende operatør, tager det ca. 90 dage at flytte fastnetnummeret over til os. Der kan kun tilknyttes ét fastnetnummer pr. mobilnummer.

Den månedlige pris for 3Firmanummer er 39,20 kr ex. moms.

Skulle du fortryde hvilket 3mobilabonnement – altså hvilket nummer – du har koblet dit fastnetnummer til, kan det sagtens ændres ved at kontakte kundeservice. Dette koster blot et engangsbeløb på 20 kr ex. moms, der bliver opkrævet på din faktura.

Der er 90 dages opsigelse på 3Firmanummer.