Om 3Firmanummer

Når I tilmelder jer 3Firmanummer flytter I et fastnetnummer til os og knytter det til et mobilabonnement. Herved modtager I automatisk alle opkald til jeres fastnetnummer på mobiltelefonen. Dem, der ringer til fastnetnummeret, betaler stadig kun for opkald til et fastnetnummer.

Alle udgående opkald sker fra mobilnummeret, og dette er derfor det nummer, der er synligt for andre. Opkald kan ikke ske fra fastnetnummeret.

Afhængigt af opsigelsesvarslet hos jeres nuværende operatør, tager det ca. 90 dage at flytte fastnetnummeret over til os. Der kan kun tilknyttes ét fastnetnummer pr. mobilnummer.

Den månedlige pris for 3Firmanummer er 39,20 kr ex. moms.

Skulle du fortryde hvilket 3mobilabonnement – altså hvilket nummer – du har koblet dit fastnetnummer til, kan det sagtens ændres ved at kontakte kundeservice. Dette er en gratis service.

Der er 90 dages opsigelse på 3Firmanummer.

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg