Ophævelse af spærring før skæringsdato

I kan fjerne Saldokontrollen ved at kontakte kundeservice. I skal oplyse den PIN-kode, som I ved oprettelsen af Saldokontrol fik tilsendt med posten. Har I mistet jeres PIN-kode, kan I bestille en ny hos kundeservice på 70 313 000.

I har også mulighed for blot at sætte Saldokontrol på pause i en given periode. Vær dog opmærksom på at ved ophævning eller pause af Saldokontrol før tid, vil den næstkommende faktura være højere en den valgte saldogrænse.