Faktura på selvbetjening

På selvbetjening kan I få et overblik over jeres forbrug og jeres regninger. Jeres regninger vil være tilgængelige på selvbetjeningen omkring d. 21 hver måned. På selvbetjeningen kan i se en regningshistorik på 12 måneder.

I kan også holde øje med jeres forbrug på selvbetjeningen, hvor det bliver illustreret på en overskuelig og visuel måde. Her kan I for eksempel, se grafer og diagrammer, der viser jeres forbrug inden for kategorierne opkald, data og udland.