Girokort / Manuel indbetaling

Manuel indbetaling

Med manuel betaling får du tilsendt en papirfaktura med posten hver måned, som kan betales gennem din bank eller netbank kan du foretage en indbetaling, uden at have et fysisk indbetalingskort.

Du skal indtaste det i dette format:

Type <Regningsnummer* + kreditornummer<
+71 <000610xxxxxxxx + 82246223<

*dit regningsnummer finder du øverst i højre hjørne på din regning. Det starter altid med 61 og består i alt af 12 cifre. Ved betaling over netbank skal du tilføje 000 foran som i eksemplet: 000610xxxxxxxxx.

Vælges manuel indbetaling, opkræves der 49 kr. pr. betaling i faktureringsgebyr. Gebyret bliver dog ikke opkrævet på den første faktura.

Vil du spare dit betalingsgebyr?

Med 3’s gratis betalingsløsning (0 kr./md) kan du betale dine regninger automatisk via kortbetaling. Du kan tilmelde dit Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron eller MasterCard, der er udstedt i Danmark og de øvrige nordiske lande.

SÅDAN TILMELDER DU DIG

1. Gå til kortbetaling.3.dk/business.
  2. Indtast dit 3-mobilnummer eller 3-kundenummer (du kan finde dette på din regning eller 3Business Selvbetjening).
  3. Indtast dine kortoplysninger.