Manuel betaling
39,20 kr. ekskl. moms/md.

Med manuel betaling får I tilsendt en papirfaktura med posten hver måned, som skal betales manuelt via jeres bank. Bemærk, at det koster et betalingsgebyr på 39,20 kr. ekskl. moms/md.

Udover at få faktura med posten vil I også modtage den pr. mail, hvis I har valideret jeres mail. I kakontakte os på erhvervsservice@3.dk eller 70 313 000 for at få hjælp til det. I kan også altid finde jeres faktura på 3Business Selvbetjening.

Værd at vide:

• Det fremgår på jeres faktura, hvordan I foretager den manuelle betaling

• I kan finde jeres fakturanummer, øverst, i højre hjørne på jeres faktura. Det starter altid med 61 og består af i alt 12 cifre

• Ved betaling via netbank skal I tilføje 000 foran fakturanummeret

• Betaling skal ske senest på den betalingsdato, der fremgår af jeres faktura

I skal indtaste indbetalingen i dette format:
    Type <000Fakturanummer + kreditornummer<
    +71 <000xxxxxxxxxxx + 82246223<
  • Betaling fra udenlandsk bank

• Vil I foretage en indbetaling fra udlandet, skal I bruge følgende oplysninger:
      - IBAN: DK7952950010008352
      - S.W.I.F.T Address: ESSEDKKK
    • Husk at oplyse, kundeog fakturanummer ved jeres betaling.