Girokort / Manuel indbetaling

Manuel indbetaling

Med manuel betaling får I tilsendt en papirfaktura med posten hver måned, som kan betales gennem jeres bank eller netbank kan I foretage en indbetaling, uden at have et fysisk indbetalingskort.

I skal indtaste det i dette format:

Type <Regningsnummer* + kreditornummer<
+71 <000610xxxxxxxx + 82246223<

*Jeres regningsnummer finder I øverst i højre hjørne på jeres faktura. Det starter altid med 61 og består i alt af 12 cifre. Ved betaling over netbank skal I tilføje 000 foran som i eksemplet: 000610xxxxxxxxx.

Vælges manuel indbetaling, opkræves der 49 kr. pr. betaling i faktureringsgebyr. Gebyret bliver dog ikke opkrævet på den første faktura.

I vil modtage jeres faktura pr. mail, hvis I er tilmeldt dette. I kan også altid se jeres faktura på 3Business Selvbetjening.

Vil du spare dit betalingsgebyr?

Med 3’s gratis betalingsløsning (0 kr./md) kan I betale jeres faktura automatisk via kortbetaling. I kan tilmelde jeres Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron eller MasterCard, der er udstedt i Danmark og de øvrige nordiske lande.

SÅDAN TILMELDER DU DIG

1. Gå til kortbetaling.3.dk/business.
  2. Indtast jeres 3-mobilnummer eller 3-kundenummer (I kan finde dette på jeres faktura eller 3Business Selvbetjening).
  3. Indtast jeres kortoplysninger.