Elektronisk fakturering

Som erhvervskunde hos 3 har I mulighed for at modtage jeres fakturaer elektronisk. Det kræver blot, at jeres virksomhed er registreret i NemHandelsregistret. Hvis I ikke allerede er registreret, kan I registrere jer på nemhandel.dk.

Til at identificere modtageren, kræver det en elektronisk adresse i form af et EAN-nummer. Hvis ikke I allerede har et EAN-nummer, kan det bestilles på ean.dk.

KMD A/S

Hos 3 benytter vi KMD A/S som leverandør af elektroniske fakturaer, herunder formaterne OIOUBL og det gamle format OIOXML.

Profilopsætning
For at kunne modtage den elektroniske faktura korrekt, skal I være opsat i VANS- og NemHandelsnetværket med de rigtige profiler. For at modtage OIOUBL-formatet, skal I være opsat med profilerne Procurement-BilSim-1.0 og Reference-Utility-1.0.

Procurement-BilSim-1.0 sørger for fakturaens forside og Reference-Utility-1.0 sørger for forbrugsspecifikationen der hører til den enkelte faktura.

Ønsker I at modtage jeres fakturaer i det gamle format OIOXML, skal I være opsat med profilen OIOXML Elektronisk Regning.

EAN-nummer
H
vis ikke I er opsat med korrekt EAN-nummer, har vi ikke mulighed for at sende den elektroniske faktura. Såfremt vi ikke har det rigtige EAN-nummer, bedes I kontakte os, så vi kan rette det og sende jer jeres faktura.
En alternativ løsning
Hos 3 har vi også online-fakturering, hvor I via selvbetjening 3Admin, kan se jeres faktura som PDF-fil og tilgå jeres faktura-specifikationer elektronisk via Excel/CSV-fil. På den måde kan I hurtigt finde de informationer, I har brug for og sortere data ud fra kriterier, som I selv vælger. Excel/CSV-filen dannes omkring den 17. i hver måned.

Som standard sendes der ingen notifikationer om, når jeres Excel/CSV-fil ligger klar i selvbetjening. I kan dog tilmelde jeres enkelte kundenumre til Faktura på e-mail og I vil herefter blive orienteret via e-mail når filen ligger klar i selvbetjening.

Kontakt os
Hvis I har spørgsmål til elektronisk fakturering eller ønsker at tilmelde jer, er I velkommen til at kontakte os på 70 313 000. I bedes også kontakte os, efter I evt. har rettet fejl i jeres elektroniske fakturering.

Stadig brug for hjælp?

Så er du velkommen til at ringe til os. Er du privatkunde, kan du ringe til os på 70 313 313. Er du erhvervskunde, så kan du ringe til os på 70 313 000. Du er også velkommen til at skrive til os - så sørger vi for at vende tilbage hurtigt med svar på dine spørgsmål.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg