Betalingsservice
7,40 kr. ekskl. moms/md.

Betalingsservice er en betalingsmetode, hvor betaling af faktura sker nemt og automatisk hver måned. Bemærk, at det koster et betalingsgebyr på 7,40 kr. ekskl. moms/md.

I vil modtage jeres faktura pr. mail, når I er tilmeldt Betalingsservice. Det forudsætter dog, at I har valideret jeres mail. I kan kontakte os på erhvervsservice@3.dk eller 70 313 000 for at få hjælp til det.

I kan også altid se jeres faktura på 3Business Selvbetjening.

Værd at vide:

• Betalingsservice træder straks i kraft ved tilmelding før den 10. i en måned

• Når I har tilmeldt jer Betalingsservice, vil dette fremgå af jeres betalingsoversigt fra Betalingsservice

• Betaling sker automatisk på den betalingsdato, der fremgår af jeres faktura

• Tilmelding

• Tilmeld jer Betalingsservice via netbank ved indtastning af følgende:
      PBS-nr.: 03632334
      Deb.grp.nr.: 01000
      Kreditornr.: 80165897
      Kundenr.: Dette fremgår på jeres faktura

• Ændringer

• Hvis I skrifter bank, skal I huske at overflytte jeres Betalingsserviceaftal
    • Hvis I ønsker at afvise jeres betaling, skal I gøre det i jeres netbank eller kontakte jeres bank. Betalingen kan ikke afvises igennem 3, når I er tilmeldt Betalingsservice
    • Hvis I ønsker at gøre indsigelse mod jeres faktura, skal I kontakte os på erhvervsservice@3.dk eller 70 313 000