Betaling via Betalingsservice

Betaling via betalingsservice

Hvis du tilmelder dig Betalingsservice, bliver dine regninger betalt automatisk. Det koster et betalingsgebyr på 9,25 kr., pr. regning, at betale via Betalingsservice.

Du kan også tilmelde dig direkte hos Betalingsservice.

Bemærk, når du vælger Betalingsservice, skal du selv holde øje med, hvornår dine regninger bliver tilmeldt. De er først tilmeldt, når de fremgår af betalingsoversigten fra Betalingsservice.

Hvis du tilmelder dig senest d. 10., skulle din næstkommende regning blive betalt over Betalingsservice.

Hvis du skifter bank, skal du desuden huske at få overflyttet din Betalingsserviceaftale.

Når du er tilmeldt Betalingsservice, vil du modtage din regning pr. mail - dette skal du blot tilmelde dig på 3Business Selvbetjening. Hver måned omkring den 21. vil din regning også være tilgængelig  i 3Business Selvbetjening.

Vil du spare dit betalingsgebyr?

Med 3’s gratis betalingsløsning (0 kr./md) kan du betale dine regninger automatisk via kortbetaling. Du kan tilmelde dit Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron eller MasterCard, der er udstedt i Danmark og de øvrige nordiske lande.

SÅDAN TILMELDER DU DIG

1. Gå til kortbetaling.3.dk.
  2. Indtast dit 3-mobilnummer eller 3-kundenummer (du kan finde dette på din regning eller 3Business Selvbetjening).
  3. Indtast dine kortoplysninger.

Stadig brug for hjælp?

Så er du velkommen til at ringe til os. Er du privatkunde, kan du ringe til os på 70 313 313. Er du erhvervskunde, så kan du ringe til os på 70 313 000. Du er også velkommen til at skrive til os - så sørger vi for at vende tilbage hurtigt med svar på dine spørgsmål.