Betaling via Betalingsservice

Betaling via betalingsservice

Hvis I tilmelder jer Betalingsservice, bliver jeres faktura betalt automatisk. Det koster et betalingsgebyr på 7,40 kr., pr. faktura, at betale via Betalingsservice.

I kan også tilmelde jer direkte hos Betalingsservice.

Bemærk, når I vælger Betalingsservice, skal I selv holde øje med, hvornår jeres faktura bliver tilmeldt. De er først tilmeldt, når de fremgår af betalingsoversigten fra Betalingsservice.

Hvis I tilmelder jer senest d. 10., bliver jeres næstkommende faktura betalt via Betalingsservice.

Hvis I skifter bank, skal I desuden huske at få overflyttet jeres Betalingsserviceaftale.

Når I er tilmeldt Betalingsservice, vil I modtage jeres faktura pr. mail - dette skal I blot tilmelde jer på 3Business Selvbetjening. Hver måned omkring den 21. vil jeres faktura også være tilgængelig på 3Business Selvbetjening.

Vil du spare dit betalingsgebyr?

Med 3’s gratis betalingsløsning (0 kr./md) kan I betale jeres faktura automatisk via kortbetaling. I kan tilmelde jeres Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron eller MasterCard, der er udstedt i Danmark og de øvrige nordiske lande.

SÅDAN TILMELDER DU DIG

1. Gå til kortbetaling.3.dk/business
  2. Indtast jeres 3-mobilnummer eller 3-kundenummer (I kan finde dette på jeres faktura eller 3Business Selvbetjening).
  3. Indtast jeres kortoplysninger.