Automatisk Kortbetaling

GRATIS BETALINGSLØSNING

Med 3’s gratis betalingsløsning (0 kr./md) kan I betale jeres faktura automatisk via kortbetaling. I kan tilmelde jeres Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron eller MasterCard.

I vil modtage jeres faktura pr. mail, når I er tilmeldt denne betalingsløsning. I kan også altid se jeres faktura på 3Business Selvbetjening.

SÅDAN TILMELDER DU DIG

1. Gå til kortbetaling.3.dk/business.
  2. Indtast jeres 3-mobilnummer eller 3-kundenummer (I kan finde dette på jeres faktura eller 3Business Selvbetjening).
  3. Indtast jeres kortoplysninger.

VÆRD AT VIDE

• Automatisk kortbetaling er en gratis betalingsløsning (0 kr./md.).
  • Kortbetaling træder straks i kraft ved tilmelding før den 10. i en måned. Ved tilmelding inden d. 10 i måneden, bliver jeres faktura betalt via kortbetaling måneden efter
  • Betaling sker automatisk via jeres tilmeldte betalingskort d. 15 i måneden. Du vil hver gang modtage en sms både før og efter med bekræftelse.
  • Ved tilmelding af VISA, VISA ELECTRON eller Mastercard reserverer vi 1 kr. på jeres kort i op til 31 dage for at sikre, at jeres kort er aktivt.
  • Vær opmærksom på, at når jeres kort udløber eller I af anden grund får et nyt kort, skal betalingsoplysningerne opdateres på selvbetjeningen.

SIKKERHED

• Jeres kortoplysninger bliver, i tilmeldingsperioden, udelukkende opbevaret af DIBS, som er en dansk betalingsformidler.
  • Alle informationer sendes sikkert (SSL-krypteret).

ÆNDRINGER

• I kan afvise jeres betaling, eller gøre indsigelse, ved, at kontakte 3’s kundeservice på 70 313 000. Dette skal ske senest to hverdage før betalingsdato.