Automatisk kortbetaling

GRATIS BETALINGSLØSNING

Med 3’s gratis betalingsløsning (0 kr./md) kan du betale dine regninger automatisk via kortbetaling. Du kan tilmelde dit Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron eller MasterCard, der er udstedt i Danmark og de øvrige nordiske lande.

Du vil modtage dine regninger pr. mail, når du er tilmeldt denne betalingsløsning. Du kan også altid se dine regninger på 3Business Selvbetjening.

SÅDAN TILMELDER DU DIG

 1. Gå til kortbetaling.3.dk/business.
 2. Indtast dit 3-mobilnummer eller 3-kundenummer (du kan finde dette på din regning eller 3Business Selvbetjening).
 3. Indtast dine kortoplysninger.

VÆRD AT VIDE

 • Automatisk kortbetaling er en gratis betalingsløsning (0 kr./md.).
 • Kortbetaling træder straks i kraft ved tilmelding før den 10. i en måned. Ved tilmelding efter den 10. sker der først en kortbetaling den efterfølgende måned, og indtil da skal regningen betales på normal vis.
 • Betaling sker automatisk via dit tilmeldte betalingskort den sidste bankdag i måneden. Du vil hver gang modtage en sms både før og efter med bekræftelse.
 • Ved tilmelding af VISA, VISA ELECTRON eller Mastercard reserverer vi 1 kr. på dit kort i op til 31 dage for at sikre, at dit kort er aktivt.
 • Vær opmærksom på, at når dit kort udløber eller du af anden grund får et nyt kort, skal betalingsoplysningerne opdateres på selvbetjeningen.

SIKKERHED

 • Dine kortoplysninger bliver, i tilmeldingsperioden, udelukkende opbevaret af DIBS, som er en dansk betalingsformidler.
 • Alle informationer sendes sikkert (SSL-krypteret).

ÆNDRINGER

 • Du kan afvise din betaling, eller gøre indsigelse, ved, at kontakte 3’s kundeservice på 70 313 313. Dette skal ske senest to hverdage før betalingsdato.

Stadig brug for hjælp?

Så er du velkommen til at ringe til os. Er du privatkunde, kan du ringe til os på 70 313 313. Er du erhvervskunde, så kan du ringe til os på 70 313 000. Du er også velkommen til at skrive til os - så sørger vi for at vende tilbage hurtigt med svar på dine spørgsmål.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg