Automatisk kortbetaling
0 kr./md. (gratis)

Automatisk kortbetaling er vores gratis betalingsmetode, hvor betaling af faktura sker nemt og automatisk hver måned. I kan tilmelde jeres Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron eller MasterCard.

I vil modtage jeres faktura pr. mail, når I er tilmeldt automatisk kortbetaling. Det forudsætter dog, at I har valideret jeres mail. I kan kontakte os på erhvervsservice@3.dk eller 70 313 000 for at få hjælp til det.

I kan også altid se jeres faktura på 3Business Selvbetjening.

Tilmeld Opdater betalingskort

Værd at vide

• Kortbetaling træder straks i kraft ved tilmelding før den 10. i en måned
  • Betaling sker automatisk via jeres tilmeldte betalingskort på den betalingsdato, der fremgår af jeres faktura
  • Når jeres betalingskort udløber eller I af en anden grund får et nyt, skal betalingsoplysningerne opdateres. I kan opdatere det her
  • Sikkerhed

• Når I tilmelder automatisk kortbetaling med et Visa, Visa Electron eller MasterCard, reserverer vi 1 kr. i op til 31 dage for at sikre, at jeres betalingskort er aktivt
    • Jeres kortoplysninger bliver, i tilmeldingsperioden, udelukkende opbevaret af NETS, som er en dansk betalingsformidler
    • - Alle informationer sendes sikkert (SSL-krypteret)
  • Ændringer

• Hvis I ønsker at afvise jeres betaling eller gøre indsigelse, skal I kontakte vores erhvervsservice på 70 313 000. Dette skal ske senest to hverdage før betalingsdatoen