4G tale

mobilsamtaler i topkvalitet

Hvad er 4G tale?

4G tale kaldes også ”voice over LTE”, som forkortes VoLTE. 4G tale er en ny teknologi, der giver dig mulighed for at foretage og modtage opkald samt sende og modtage sms'er via 4G-mobilnettet. Hidtil har det udelukkende været brugt til data.

4G tale flytter telefonsamtalen fra at være et ’gammeldags’ kredsløbskoblet opkald til at være et IP-opkald. Det giver dig en forbedret kvalitet i opkaldet, og du vil opleve at kaldet går hurtigere igennem.

Få bedre opkaldskvalitet og undgå afbrydelser med 4G tale og wi-fi opkald

4G tale og wi-fi opkald er to nye teknologier, der gør telefonopkald markant bedre end, hvad du hidtil har været vant til. Wi-fi opkald lader dig foretage telefonopkald over din wifi-forbindelse i stedet for mobilnetværket, hvis wi-fi-signalet er bedre.

Det samme gælder for 4G tale, som gør det muligt at foretage telefonopkald over 4G-netværket. Ligesom wi-fi opkald giver 4G tale også markant bedre opkaldskvalitet, men reducerer også opkaldstiden.

Har du brug for en ny mobil?

Har du ikke allerede en mobil, der understøtter 4G tale, kan du se vores udvalg af mobiler til skarpe priser.

4G tale er inkluderet i alle abonnementer

Har du et 3Business abonnement, så får du helt kvit og frit mulighed for at gøre brug af 4G tale - hvis du har en mobil, der understøtter teknologien.

KØB ET ABONNEMENT MED 4G TALE

Er du ikke allerede kunde hos os, så får du automatisk 4G tale med, når du køber et mobilabonnement.

HAR DU ALLEREDE ET ABONNEMENT HOS OS

Er du allerede kunde hos os, så har du 4G tale. Vil du vide mere om dit abonnement så gå i Selvbetjeningen og se, hvad det indeholder.

Værd at vide om 4G tale

Vi anbefaler altid at have 4G tale slået til. Hvis blot 4G tale er aktivt på din telefon, vil du automatisk bruge 4G tale hvor det er tilgængeligt. Skulle det ske, at det ikke er muligt at komme på 4G tale hvor du befinder dig, vil kaldet automatisk falde tilbage til 3G nettet (CS fallback). Ved at 4G kald er slået til som standard er du sikret den bedste oplevelse, da telefonen altid vil prioritere kaldet på 4G før 3G.

Se her hvordan du slår 4G tale til i din telefon. Her er vejledning til iPhone og til Android.

Ja, det kan du.

Det er muligt at lave handover af et igangværende kald fra wi-fi opkald (VoWiFi) til 4G tale (VoLTE), men det er ikke muligt at lave handover den anden vej fra 4G tale til wi-fi opkald.

Det er ikke sikkert at du kan se det på telefonen, ud over, at du vil være på 4G under opkaldet, hvor du tidligere ville falde tilbage på 3G for at kunne foretage et opkald (CS fallback).

Ja, på de mobilnetværk i udlandet som understøtter 4G tale, og hvor vi har aktiveret dette, vil det være muligt at bruge 4G tale. Du kan se en samlet liste over, hvilke mobilselskaber du kan vælge mellem i de enkelte lande her:Se hvilke operatører vi samarbejder med i udlandet.

Opkaldstider, altså hvor hurtigt et opkald går igennem, når man ringer op, varierer en del på baggrund af flere faktorer. Som tommelfingerregel kan vi sige, at for opkald fra 4G tale til 4G tale er opkaldstider ca. 1/3 af, hvad de er på opkald fra 3G til 3G. Men der kan være store variationer.

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata?

Så se vores Persondatapolitik