3Business | Erhvervstelefoni i topkvalitet med 4G tale

4G tale

mobilsamtaler
i topkvalitet

Hvad er 4G tale?

4G tale kaldes også ”voice over LTE”, som forkortes VoLTE. 4G tale er en ny teknologi, der giver dig mulighed for at foretage og modtage opkald samt sende og modtage sms'er via 4G-mobilnettet. Hidtil har det udelukkende været brugt til data.

4G tale flytter telefonsamtalen fra at være et ’gammeldags’ kredsløbskoblet opkald til at være et IP-opkald. Det giver dig en forbedret kvalitet i opkaldet, og du vil opleve at kaldet går hurtigere igennem.

Sådan aktiverer du 4G tale

Hvis du har en mobil, der understøtter 4G tale, skal du sørge for at opdatere den med det nyeste styresystem, for så bliver 4G tale automatisk aktivet på mobilen. 

Knap-slider

Få bedre opkaldskvalitet og undgå afbrydelser med 4G tale og wi-fi opkald

4G tale og wi-fi opkald er to nye teknologier, der gør telefonopkald markant bedre end, hvad du hidtil har været vant til. Wi-fi opkald lader dig foretage telefonopkald over din wifi-forbindelse i stedet for mobilnetværket, hvis wi-fi-signalet er bedre.

Det samme gælder for 4G tale, som gør det muligt at foretage telefonopkald over 4G-netværket. Ligesom wi-fi opkald giver 4G tale også markant bedre opkaldskvalitet, men reducerer også opkaldstiden.

Og nu supplerer de to teknologier også hinanden, så hvis du starte et opkald indendørs på wi-fi forbindelsen og skal ud af huset undervejs, så skifter opkaldet automatisk til et 4G tale-opkald, så du kan fortsætte samtalen uden afbrydelser.

Mere om wifi-opkald

Har du brug for en ny mobil?

Har du ikke allerede en mobil, der understøtter
4G tale, kan du se vores udvalg af mobiler til skarpe priser.

Køb ny mobil

4G tale er inkluderet i alle abonnementer

Har du et 3Business abonnement, så får du helt kvit og frit mulighed for at gøre brug af 4G tale - hvis du har en mobil, der understøtter teknologien.

KØB ET ABONNEMENT MED 4G TALE

Er du ikke allerede kunde hos os, så får du automatisk 4G tale med, når du køber et mobilabonnement.

Se abonnementer

HAR DU ALLEREDE ET ABONNEMENT HOS OS

Er du allerede kunde hos os, så har du 4G tale. Det er nemlig inkluderet i alle vores abonnementer. Vil du vide mere om dit abonnement så gå i Selvbetjeningen og se, hvad det indeholder.

Log på selvbetjeningen

Værd at vide om 4G tale

Er det bedst at 4G tale er slået til eller slået fra?
Vi anbefaler altid at have 4G tale slået til. Hvis blot 4G tale er aktivt på din telefon, vil du automatisk bruge 4G tale hvor det er tilgængeligt. Skulle det ske, at det ikke er muligt at komme på 4G tale hvor du befinder dig, vil kaldet automatisk falde tilbage til 3G nettet (CS fallback).
Ved at 4G kald er slået til som standard er du sikret den bedste oplevelse, da telefonen altid vil prioritere kaldet på 4G før 3G.

Hvordan kan jeg slå 4G tale til og fra på min mobil?
Se her hvordan du slår 4G tale til i din telefon. Her er vejledning til iPhone og til Android.

Kan jeg ”tage et kald med”, så det starter på 3G mobilnetværket og fortsætter på 4G tale – eller omvendt?
Ja, det kan du.

Kan jeg ”tage et kald med”, så det starter på wi-fi opkald og fortsætter på 4G tale – eller omvendt?
Det er muligt at lave handover af et igangværende kald fra wi-fi opkald (VoWiFi) til 4G tale (VoLTE), men det er ikke muligt at lave handover den anden vej fra 4G tale til wi-fi opkald.

Hvordan ser det ud på telefonen, når jeg foretager et opkald med 4G tale?
Det er ikke sikkert at du kan se det på telefonen, ud over, at du vil være på 4G under opkaldet, hvor du tidligere ville falde tilbage på 3G for at kunne foretage et opkald (CS fallback).

Kan jeg bruge 4G tale i udlandet?
Ja, på de mobilnetværk i udlandet som understøtter 4G tale, og hvor vi har aktiveret dette, vil det være muligt at bruge 4G tale. Du kan se en samlet liste over, hvilke mobilselskaber du kan vælge mellem i de enkelte lande her: Se hvilke operatører vi samarbejder med i udlandet

Hvor hurtige er opkaldstider reelt på 4G tale, sammenlignet med på 3G?
Opkaldstider, altså hvor hurtigt et opkald går igennem, når man ringer op, varierer en del på baggrund af flere faktorer. Som tommelfingerregel kan vi sige, at for opkald fra 4G tale til 4G tale er opkaldstider ca. 1/3 af, hvad de er på opkald fra 3G til 3G. Men der kan være store variationer.

Find den bedste løsning og service?

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik