Så er der 4G/LTE på iPhones og iPad hos 3

  • 28. januar 2013

SÅ er den her! iOS-opdateringen fra Apple, der giver de danske iPhone og iPad-brugere mulig-hed for at få max fart på med 4G/LTE. Forudsat, at deres teleselskab understøtter det, naturligvis.

Da Apple introducerede deres iPhone 5 i september 2012, var det med stor glæde, at vi kunne konstatere, at den understøttede 4G/LTE. Da telefonen kom til Danmark, var softwaren imidlertid ikke åben til at kunne gå på de danske 4G/LTE-netværk - det krævede en opdatering af softwaren. Så det er en længe ventet iOS 6.1 opdatering, der kom i dag. Med opdateringen af softwaren kan også iPad Retina-brugere få adgang til 4G/LTE. 

”Rigtig mange af 3’s kunder har en iPhone 5 eller en iPad Retina, og vi er naturligvis glade for, at de nu kan få det fulde udbytte af den med adgang til 4G/LTE-netværket. 3 har i dag 4G/LTE-dækning i knap 70 byer i Danmark, og vi har fortsat fuld fokus på at styrke dækningen yderligere. Ifølge uafhængige markedsundersøgelser, udført på vegne af 3, opfatter flertallet af danskerne 3 som værende førende inden for 4G/LTE, og derfor er det også ekstra vigtigt for os, at vi kan opfylde vores kunders efterspørgsel efter de høje hastigheder,” siger David Elsass, CRM- og marketingchef for privatmarkedet i 3.

3’s kunder er de mest dataforbrugende af alle danskere, og med 4G/LTE kommer der for alvor fart på nettet, så kunderne fx kan streame musik, tv og film i høj opløsning i samme kvalitet som med en adsl-forbindelse.

Apples produkter understøtter 4G/LTE i 1800-frekvensbåndet, hvor det i dag kun er 3 og Telia, der bygger 4G/LTE. 3 er i dag det eneste teleselskab i Danmark, der sælger iPads.

Du kan læse mere på www.3.dk/d/iphone5/

For yderligere information:

Kontakt Stine Green Paulsen, kommunikationschef, 3 Danmark, e-mail: stine.greenpaulsen@3.dk, mobil: 31 200 400.

Du kan altid kontakte den vagthavende kommunikationskonsulent i 3’s kommunikationsafdeling på mobil 31 200 202.

http://www.3.dk/Om3/Presse/Pressemeddelelser/2013/Sa-er-der-4G-LTE-pa-iPhones-og-iPad-hos-3/
https-warmup