Et 5G dataabonnement

der dækker alle dine behov

Fuld fleksibilitet

5G inkluderet

Dækning i 99,6% af landet

Skab jeres løsning ud fra disse abonnementer

3Deling Pro 5G

5G Netværk

3LikeHome Pro*

Datadeling

Implementering

3Pro 5G

5G Netværk

3LikeHome Pro*

Isoleret datapakke

Implementering

*Datagrænsen indenfor EU. EØS og UK er på 1000 GB data. I de resterende 3LikeHome Pro-lande er datagrænsen på 25 GB stadig gældende.

Har i brug for det Extra?

Med 3Pro Extra kan I opgradere jeres 3LikeHome Pro og få over 100 lande med i jeres abonnement. Brug mobilen trygt i det meste af verden, uden at du skal bekymre dig om dyre priser eller ekstra tillæg. For vi har dækket dig ind med et Extra-abonnement.

Denne tillægspakke henvender sig især til virksomheden, der arbejder og rejser til i udlandet, og har brug for at ringe til, fra og imellem det meste af verden.

Giv fuld frihed, med en masse tilvalg

Med en lang række tilvalg kan du forme jeres medarbejderes abonnementer, så de kan bruges privat uden indvirkning på jeres administration, samtidig med at jeres virksomhed kan spare tid, penge og ressourcer.

Skru op for fleksibiliteten med de rette værktøjer

Vi tilbyder de nyeste mobiler, tablets og routere til den moderne og fleksible arbejdsplads, der arbejder på farten, hjemmefra og på omskiftelige lokationer. Uanset hvad I er til og hvordan I indretter jeres arbejdsdag, har vi alt hvad I skal bruge.

FAQ

Efter de 25 GB data er opbrugt, gælder pris for forbrugsafregnet 3LH-forbrug i EU (pt 2,2 øre/MB) eller prisen for forbrugsafregnet forbrug udenfor EU (3,20 kr/MB). Det er også muligt at købe ekstra data i hele 3LH-Pro. Der vil blive sent en notifikation på sms og mail, når de inkluderede 25 GB er opbrugt. For 3Pro Extra er prisen også 3,20 kr/MB for forbrug ud over det inkluderede 25 GB. Det er ikke muligt at købe ekstra data i form af top-up pakker i 3Pro Extra lande.

Ja du kan opgradere indenfor samme prisplan og til et prismæssigt tilsvarende abonnement.

Ja. Der kan købes følgende datapakker:

  • 5 GB: 50 kr.

  • 10 GB: 100 kr.

  • 20 GB: 200 kr.

  • 30 GB: 300 kr.

  • 40 GB: 400 kr.

3Pro 5G abonnementerne har samme topups som øvrige abonnementer, ud over 3Deling Pro og 3SAMLET. Dvs. disse:

  • 5 GB: 50 kr.

  • 10 GB: 100 kr.

  • 100 GB: 499 kr.

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.