3LikeNew

Køb brugte mobiler med omtanke

2 års reklamationsret

Min 80% batteri

100% renset for data

Udskift din arbejdsmobil med god samvittighed

En ny mobil er ikke godt for klimaregnskabet, men når I køber brugt, sparer I både penge og CO2. At gøre en brugt mobil klar til salg udleder nemlig markant mindre CO2, end at producere en ny. Jeres virksomhed får en reduceret pris, uden at gå på kompromis med kvalitet, og samtidig hjælper I til at mindske CO2-aftrykket*.

*Foxway A/S (2021). Handprint Report 2021: Giving new life to old smartphones.

Produktion af ny telefon

64 kg CO2

Køb af brugt telefon

2,27 kg CO2

Det er måske lidt abstrakt at sammenligne udledning af CO2 på den måde, men ved at købe en 3LikeNew mobil hos 3Business, i stedet for en ny, undgår I næsten 62 kg CO2 pr. mobil, hvilket svarer til*:

Produktion af

745 plastikflasker

(500ml)

246 km

i en gennemsnitlig passagerbil

En flyvning fra

London til Paris

(én passager)

*Foxway A/S (2021). Handprint Report 2021: Giving new life to old smartphones.

Brugt er go’ business

Med 3LikeNew kan din virksomhed reducere omkostningerne ved at anskaffe nye mobiltelefoner, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 3LikeNew er din mulighed for at købe brugte mobiler med avancerede funktioner fra top-brands til konkurrencedygtige priser.

Processen er enkel: Vi tester omhyggeligt og sletter data, så I får en mobil, der føles så god som ny. Derudover tilbyder vi en 2-årig reklamationsret, hvilket matcher garantien på nye mobiler.

iPhone 13 Pro

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Mini

Samsung S22

Ofte stillede spørgsmål om 3LikeNew

En 3LikeNew mobil er en brugt mobil, som er blevet istandsat og datarenset. Mobilerne køber vi af Foxway A/S, der omhyggeligt tester dem før de sælges igen. Vær opmærksom på, at der kan være brugt uoriginale dele i 3LikeNew mobilerne. Producenterne, Apple og Samsung f.eks., har ikke håndteret, gennemgået eller behandlet de brugte mobiler.

Vores 3LikeNew mobiler er tilgængelige i den stand vi kalder 'Grade B', hvilket indikerer en god stand med mindre brugsspor og minimum 80% batterilevetid. Disse spor kan være overfladiske ridser, der ikke påvirker mobilens funktion. For at sikre kvaliteten gennemgår vores 3LikeNew mobiler en omfattende testprocedure, der inkluderer kameraer (for- og bag), knapper, touch-skærm og andre vitale funktioner.

Vi udfører grundige tests og tjekker følgende funktioner:

Batterilevetid, Kameraer (for- og bag) inklusive videooptagelse, Skærm, Mikrofon og højtaler, Ansigtsgenkendelse (Face ID), Touch ID og fingeraftrykssensor, Knapper, Lys- og afstandssensor, SIM-kortlæser, Tilstand af mobilens frontglas, bagside og rammen.

Derudover kontrollerer vi: Integriteten af mobilens dele, At cloud-funktionen ikke er låst, At mobilen ikke er blevet skadet af vand, At forbindelsesfunktioner såsom Wi-Fi, Bluetooth og GPS fungerer som de skal.

En udtagningsnål, som du kan bruge, når du skal isætte eller udskifte et SIM-kort.

Reklamationsretten er 24 måneder, på linje med købet af en ny mobil.

Ja, det er muligt. Du kan læse mere om det her.

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata?

Så se vores Persondatapolitik