Intelligent styring

af jeres køreaktiver

Ring mig op

Skab bedre overblik over dine aktiver med Asset Management

Asset Management er et stærkt IoT-baseret værktøj, som giver jer mulighed for løbende at overskue, spore og kontrollere passive og køreaktiver over hele verden. Få overblik over hvor jeres aktiver befinder sig, samt hvad deres tilstand er og brug ledende teknologier til at optimere alt lige fra ruteplanlægning til ressourceforbrug. 3insights hjælper jer på vej og leverer simkort, som enkelt og hurtigt kan installeres i et hav af aktiver, så I kan

styre jeres flåde fra ét samlet værktøj. I får et detaljeret indblik i, hvornår bl.a. køreaktiver skal til syn, hvordan jeres CO2-aftryk mindskes og hvilke ruter, der kan optimeres. Med Asset Management højner du altså kvaliteten af dit og dine medarbejderes beslutningsgrundlag, og styrker forretning for fremtiden.

Asset Management er et stærkt IoT-baseret værktøj, som giver dig mulighed for løbende at overskue, spore og kontrollere passive og køreaktiver over hele verden. Få overblik over hvor dine aktiver befinder sig, samt hvad deres tilstand er og brug ledende teknologier til at optimere alt lige fra ruteplanlægning til ressourceforbrug. 3Insights hjælper dig på vej og leverer simkort, som enkelt og hurtigt kan installeres i et hav af aktiver, så du kan styre dine flåde fra ét samlet værktøj. Du får et detaljeret indblik i, hvornår bl.a. køreaktiver skal til syn, hvordan dit CO2-aftryk kan mindskes og hvilke ruter, som kan optimeres. Med Asset Management højner du altså kvaliteten af dit og dine medarbejderes beslutningsgrundlag, og styrker forretning for fremtiden.

Ring mig op

Vækst forretningen med øget overblik over dine aktiver

Track passive og aktive assets på tværs af værdikæden.

Forbedr dit beslutningsgrundlag for dig og dine medarbejdere.

Forstå tilstanden for hvert
eneste aktiv og køretøj.

Bliv kontaktet

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Jeres virksomhed skal kunne vokse med de mange nye digitale muligheder vi oplever i dag. Kommunikation har aldrig foregået så effektivt og intelligent som nu. Med Internet of Things og data insights bliver alt omkring os styret af SIM-kort og sensorer, så det hele foregår i et intelligent netværk af forbundne enheder, der kan sende data over netværk uden menneskelig interaktion.


Gør jeres virksomhed levende og intelligent.

Hvis I er klar til at gribe de nye muligheder 3insights bringer til verden, så står vi klar til at rådgive og vejlede jer.

 

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg