3Business | Løft kommunikationsniveauet internt og eksternt

Gør dit arbejdsliv
digitalt med

samarbejdsværktøjer

Når vi tager arbejdet med os hjem fra kontoret, på farten og i udlandet, rykker kontakten med vores kolleger online. Vi har nemlig stadig brug for at samarbejde – og med de rigtige værktøjer, er potentialet endnu større end i mødelokalet. Spar tid og transport og effektiviser arbejdsgangene i din virksomhed med Microsoft Teams og Virtuel omstilling fra 3Business.

MICROSOFT TEAMS

Med Microsoft Teams kan du fjernarbejde uden nogensinde at føle dig langt væk fra dine kolleger. Uanset om I har brug for at samles 10 eller 1000 mennesker, giver Teams jer muligheden for at dele skærm, filer og video og chatte med hinanden på afstand. Få rabat på Microsofts hurtigst voksende app med 3Business og digitaliser jeres arbejdsplads i dag.

 

Læs mere

 

Få din egen virtuelle omstilling

Hold fokus på forretningen og serviceniveauet højt. Med 3Kontakt besvarer og distribuerer vi alle opkald til din virksomhed, så I altid er til at få fat på – uanset hvor medarbejderne befinder sig.

Læs mere

 

Find den bedste løsning og service?

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.


Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik