Gør dit arbejdsliv
digitalt med

samarbejdsværktøjer

Når vi tager arbejdet med os hjem fra kontoret, på farten og i udlandet, rykker kontakten med vores kolleger online. Vi har nemlig stadig brug for at samarbejde – og med de rigtige værktøjer, er potentialet endnu større end i mødelokalet. Spar tid og transport og effektiviser arbejdsgangene i din virksomhed med Microsoft Teams og Virtuel omstilling fra 3Business.

MICROSOFT TEAMS

Med Microsoft Teams kan du fjernarbejde uden nogensinde at føle dig langt væk fra dine kolleger. Uanset om I har brug for at samles 10 eller 1000 mennesker, giver Teams jer muligheden for at dele skærm, filer og video og chatte med hinanden på afstand. Få rabat på Microsofts hurtigst voksende app med 3Business og digitaliser jeres arbejdsplads i dag.

 

Læs mere

 

Få din egen virtuelle omstilling

Hold fokus på forretningen og serviceniveauet højt. Med 3Kontakt besvarer og distribuerer vi alle opkald til din virksomhed, så I altid er til at få fat på – uanset hvor medarbejderne befinder sig.

Læs mere

 

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg