VI SPARER
VIRKELIG
MEGET TID

Joachim Strøjer Hansen

Bliv ringet op


Lunar Way, Aarhus

Nem selvbetjening hos 3Business betyder, at Lunar Way har mere tid til at drive virksomhed, og nye innovative mobilløsninger gør arbejdsdagene nemmere.

Det er for besværligt at blive erhvervskunde i en bank i dag, mener de hos fintechvirksomheden Lunar Way. Derfor har de udviklet appen ”Lunar Way”, der skal gøre det simpelt og hurtigt at håndtere virksomheders økonomi.

Ambitionerne med appen er høje, og derfor er det vigtigt for Lunar Way, de ikke skal bruge tid på deres teleløsning, så de kan mobilisere alle kræfter i at drive virksomhed:

”Alt, der vedrører mobilerne og administrationen af dem, skal bare være nemt. Hos 3Business kan vi klare det hele selv, når vi logger på selvbetjeningen, og på den måde sparer vi virkelig meget tid. For eksempel er det ret fedt, at vi ikke behøver ringe ind for at onboarde nye medarbejdere”, siger Joachim Strøjer Hansen, CPO hos Lunar Way.

Hos Lunar Way lægger de også vægt på transparens, og det er en anden grund til, at de har valgt 3Business, siger Joachim Strøjer Hansen:

”Hos 3Business er der ingen skjulte gebyrer. Vi ved præcis, hvad vi får, og vi bliver altid informeret, når det er nødvendigt. Hvis vi er ved at nå vores datagrænse, får vi besked. Hvis vi rejser til udlandet, får vi en sms om, hvad vi skal være opmærksomme på”.

Først med alt
Lunar Way har investeret i techeksperter, som dels fokuserer på at skabe den bedst mulige brugeroplevelse og dels sikrer, at Lunar Way hele tiden er firstmover inden for sit felt. Og her har de også noget til fælles med 3Business:


”Når vi selv går så højt op i innovation og ny teknologi, er det naturligt for os at vælge et teleselskab, der har samme tilgang, og 3 er først med alt. De var for eksempel først med 3LikeHome, hvor vi kan bruge mobilen i udlandet uden at betale ekstra. Det har gjort det nemmere for os at arbejde på farten”, siger Joachim Strøjer Hansen.

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg