3Business
supporterer
os så godt

Ditte Østergaard Bak

PanzerGlass, Hinnerup

PanzerGlass er en dansk startup virksomhed, med hovedkontor i Hinnerup, der producerer og sælger eksklusiv skærmbeskyttelse til tablets, mobiltelefoner, performance watches samt cykel computere. Siden deres start i 2013 er virksomheden vokset massivt og har i dag medarbejdere siddende over alt i verden. Derfor var de heller ikke i tvivl da de skulle vælge teleudbyder, da 3Business kunne levere en samlet telefoniløsning, der tilbød telefoni i 66 lande, samt en stor datapulje hele virksomheden kunne nyde brug af.

Da Corona-krisen ramte Danmark i foråret 2020, var PanzerGlass mere end forberedt på at skulle omstille sig til en helt ny hverdag. "Corona-krisen har faktisk ikke ændret den måde vi arbejder på, fordi vi allerede kommunikerer med hele verden og er vant til at sidde mellem distancer og arbejde med hinanden. Derfor er vi allerede superbrugere af 3Business' samarbejdsplatform: Teams Connect, som gør at vi kan drive fores forretning på sædvanligvis, uanset hvor vi befinder os," siger Ditte Østergaard Bak, Head of Global HR i PanzerGlass.

Teams Connect er det komplette arbejdsværktøj, der integrerer videomøder, chat, telefoni og fildeling i ét program. På den måde har PanzerGlass allerede omstillet sig til en agil og fleksibel arbejdsstruktur i og med hele virksomheden arbejder på tværs af forskellige lokationer og tidszoner. Faktisk har Corona-krisen kun gjort PanzerGlass mere omstillingsparate og effektive.

Teams Connect supportere den morderne virksomhed
"Der er opstået et new normal og det har vi alle skulle vænne os til. Det har skabt en fleksibilitet og nye arbejdsstrukturer, som vi nyder godt af. Faktisk har hele virksomheden givet den en ekstra skalle fordi vi selv har kunne bestemme over vores arbejdsdag," fortæller Ditte Østergaard Bak og fortsætter:

"Den største udfordring har faktisk ikke været at skulle Teams Connect, men det har været den manglede daglige kontakt og sparring vi normalt konstant har, som vi har savnet. Heldigvis kan meget erstattes med Teams Connect og videoopkald," uddyber Ditte.

Ifølge PanzerGlass er alle  de dårlige ting ved hjemmearbejdspladsen gjort til skamme under krisen. Dog lægger Ditte vægt på, at det kræver de helt rette værktøjer for at virksomheder kan lykkedes. 

"Hjemmearbejdspladsen er kommet for at blive. Fleksibiliteten og den øgede work-life balance er are så meget mere vigtig end at skulle måle arbejde i kvantitet - det er ikke stolen der gør arbejdet og Teams Connect er fantastisk nemt at navigere i og benytte. Vores arbejdsdag giver så meget mere mening når vi kan arbejde overalt og tale med kunder og kollegaer over alt i verden. Teams Connect supportere at vi kan drive forretning uanset lokation og hvornår," afslutter Ditte Østergaard Bak.

          LÆS OM ANDRE KUNDER

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg