MED 3BUSINESS
KAN VI INDTAGE
EUROPA

Kasper Suhr-Larsen

GreenMobility, København

En særlig data- og netværksplatform skal hjælpe GreenMobility med at vækste uden for Danmark.

Der er et stort forretningspotentiale i Internet of Things. Det er delebilsvirksomheden GreenMobility et godt eksempel på. På få år er de eldrevne bybiler blevet populære blandt danskerne, og nu er målet at indtage Europa. Det skal 3Business hjælpe med.

”3Business tilbyder det netværk og den dataplatform, som er nødvendig for, at vi kan udvide”, siger Kasper Suhr-Larsen, CTO hos GreenMobility.

Fungerer perfekt

For at bruge delebilsordningen tilmelder man sig i GreenMobilitys app, booker en bil, låser den op med appen og starter køreturen. Brugeren kommunikerer med bilen via et SIM-kort i den. Med den særlige platform, 3Business stiller til rådighed, kan GreenMobility kontrollere alle bilern på tværs af landegrænser. Det er en såkaldt IoT-løsning, og den kræver en solid dataforbindelse:

”Uden et stabilt dataflow kunne vi ikke drive forretning, så vi er meget glade for den aftale, vi har fået hos 3Business. Der er ingen tvivl om, at vi har fået den bedste løsning både teknisk og økonomisk”, siger Kasper Suhr-Larsen og tilføjer:

”Vi har lige udrullet i Oslo som det første sted uden for Danmark, og det er gået enormt godt. Alt fungerer perfekt”.

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik