Afmeld Wype

Køb af Deezer

Du kan købe Deezer ved at logge ind som administrator på 3Business Selvbetjeningen eller via kundeservice.

For at tilkøbe Deezer på 3Business Selvbetjening, skal du følge nedenstående vejledning:

1. Du logger ind på 3Business Selvbetjeningen

2. Du klikker på Abonnementer

3. Du vælger det abonnement, du ønsker at tilkøbe Deezer til og klikker på byggeklodsen

4. Ud fra listen over ekstra tjenester, vælger du den ønskede pakke ved at klikke på Tilføj

5. Indtast den mail, som du ønsker at tilkøbe til og tryk afslutningsvis Tilføj

Du vil modtage en velkomstmail efter købet.

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder

Stadig brug for hjælp?

Så er du velkommen til at ringe til os.
Er du privatkunde, kan du ringe til os på 70 313 313.
Er du erhvervskunde, så kan du ringe til os på 70 313 000.

Du er også velkommen til at skrive til os - så sørger vi for at vende tilbage hurtigt med svar på dine spørgsmål.