Online overdragelse

Bemærk, det er ikke muligt at overdrage via online overdragelsesværktøjet, hvis ikke I har en valideret mail.

1. Start med at gå til overdragelse.3.dk
  2. Vælg Skift til erhverv

3. I skal nu indtaste jeres CVR-nummer og klikke fortsæt

4. Hvis ikke jeres mail er valideret, vil I få besked på skærmen nu. Hvis I har valideret jeres mail, bliver der sendt en mail til jer, som I skal benytte jer af for at gennemføre overdragelsen.

Hvis ikke I kan gennemføre overdragelsen som vist ovenfor, kan I starte en manuel overdragelse.

Ønsker I at starte en manuel overdragelse til vores privatafdeling, kan I læse mere herØnsker I at starte en manuel overdragelse til et andet CVR, kan I læse mere her