Zylinc Connect

Optimeret telefoni og support til jeres omstilling & kontaktcenter

Zylinc Connect x Zylinc Cloud

Den ultimative telefoni- og supportløsning til jeres Zylinc Cloud omstillings- og kontaktcenterløsning. Med Zylinc Connect går I aldrig glip af en samtale, og I får en komplet og effektiv løsning til at forstærke jeres virksomheds kundehåndtering.

Kraftfuld løsning og strømlinet integration

Samlingspunkt for kommunikation

Sammen giver Zylinc Cloud og Zylinc Connect en komplet kommunikationsløsning, der omfatter kundehåndtering, telefoni og integration med andre værktøjer som Microsoft Teams og 3Kontakt.

Ubegrænset telefoni

Zylinc Connect bringer ubegrænset telefoni til Zylinc Cloud. Dette betyder, at virksomheder ikke længere behøver at bekymre sig om begrænsninger på antallet af samtaler, de kan afvikle samtidigt i deres kundecenter.

Nem integration

Integreringen mellem Zylinc Connect og Zylinc Cloud er designet til at forbedre din virksomheds kommunikationsevner ved at tilføje nødvendig funktionalitet og samtidig bevare en problemfri og strømlinet brugeroplevelse.

Alt er nemmere med Zylinc Connect

  • Ubegrænset antal talekanaler Aldrig mere behov for at tælle samtaler. Med ubegrænset talekapacitet er I altid klar til at håndtere jeres kunders behov.

  • Forbrugsafregnet telefoni Betal kun for det, I bruger. Forbrugsafregning giver jer kontrol over telefoniudgifterne.

  • Support af Zylinc Cloud Vores eksperter sørger for, at jeres Zylinc Cloud løsning kører problemfrit, så I kan fokusere på at levere en førsteklasses kundeoplevelse.

  • 3Kontakt-Kompatibel Integér problemfrit med 3Kontakt og få endnu flere værktøjer til at forbedre jeres kundekommunikation.

Zylinc Cloud - Simpelt og let at sætte op

Zylinc Connect aktiverer telefoni-delen til Zylinc Cloud og er et supplement der tilbyder yderligere funktioner som ubegrænset talekanaler og forbrugsafregnet telefoni. Dette giver jeres virksomhed endnu større fleksibilitet og kontrol over jeres kommunikationsomkostninger. Hvis I ønsker at kombinere Zylinc med 3Kontakt eller Teams, kan du også tilføje de nødvendige brugerlicenser og tillægsydelser for at skræddersy jeres løsning.

Sammen udgør Zylinc Cloud og Zylinc Connect en kraftfuld kombination, der optimerer jeres virksomheds kommunikation og kundehåndtering. Denne synergi og tilgang hjælper jer med at styrke produktiviteten og levere en førsteklasses kundeoplevelse i en enkelt, integreret løsning. 

Bygget på Microsoft Azure: Zylinc Cloud er skabt på fundamentet af Microsoft Azure, og den udnytter de seneste cloud-standarder og -teknologier. Dette sikrer dig en uovertruffen grad af tilgængelighed og stabilitet.

Brugervenlighed via Web-browsere: Vores platform er tilgængelig via almindelige web-browsere. Det giver dine medarbejdere mulighed for at administrere indgående opkald, styre kommunikationen og tilpasse løsningen, alt sammen med lethed og brugervenlighed.

Ubegrænset køer og IVR: Hos Zylinc Cloud er der ingen begrænsninger. Du kan oprette ubegrænset antal køer og IVR (Interactive Voice Response) for at sikre, at dine kunder altid får den rette service og den nødvendige vejledning.

Omkostningsgaranti med Fri Tale

Få yderligere omkostningsgaranti- og fuld frihed til jeres kontaktcenter med Fri Tale - som er et valgfrit tilkøb til Zylinc Connect.

Vælg mellem følgende SIP Connect produkter:

  • Fri Tale til DK: Få Fri Tale til danske numre og styrk jeres nationale kundehåndtering og kommunikation.

  • Fri Tale til 3LikeHome Pro-lande: Udforsk nye markeder og kommuniker ubesværet med kunder i 3LikeHome Pro-lande.

Vores løsning giver jer den nødvendige kontrol og kapacitet, uanset hvor kompleks jeres virksomheds telefoni- og kommunikationskrav er. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan Zylinc Connect kan styrke jeres cloudløsning.

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata?

Så se vores Persondatapolitik