iPhone SE 3rd gen

64 GB 256 kr. pr./md.*

*ekskl. moms v. oprettelse af 3Pro 5G Tale 200GB (aftaleperiode 36 mdr.)

Fantastisk Power Fantastisk Pris

iPhone SE er efterhånden ved at være en populær én af slagsen. For med A15 Bionic-chip, hurtig 5G forbindelse og et design, der er skabt til at holde, får du en bomstærk smartphone til en lav pris. Nyd fordele som forlænget batteritid, en kraftfuld kerne og avancerede funktioner.  

Design

Holdbar telefon med stil.

iPhone SE er mere miljøvenlig end nogensinde før og kommer med et stærk glas på forsiden og bagsiden. Takket være den enestående vandafvisning og det slidstærke glas kan du tage mobilen med dig hvor som helst. Retina HD-skærmen er desuden skarp, lysstærk og fuld af farver, så du kan klare arbejdet lidt længere.

Ydeevne

5G og masser af fart.

Det enestående og intelligente kamera er også med dig over alt, hvor du befinder dig, og er blevet endnu mere intuitiv og nem at bruge end nogensinde før. Og med hjem-knappen føler du dig hjemme med det samme. Touch ID giver dig nemlig mulighed for at låse telefonen op nemt og sikkert. Og sikkerheden ligger Apple nært for med iPhone SE får du indbygget anonymitet og intelligent blokering.

Med 5G på iPhone SE får du mulighed for hurtigere downloads og uploads, hurtigere streaming og mindre forsinkelse. Brug tiden på det der giver mening og arbejd som aldrig før på farten eller væk fra kontoret med en lynhurtig forbindelse. Og når du ikke har brug for høj hastighed, skifter iPhone SE til Smart Data-funktionen for at spare på batteriet. 

Anonymitet

Du er beskyttet.

Apple-produkter er designet til at beskytte din anonymitet og give dig kontrol over dine oplysninger. Det er ikke altid ligetil. Men det er den slags innovation, Apple tror på. Og det oplever du også med iPhone SE.

1. *iPhone SE (3. generation) er stænk-, vand- og støvafvisende. Den er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie og er IP67-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529 (maks. 1 meters dybde i op til 30 minutter). Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade en våd iPhone. Se i brugerhåndbogen, hvordan du rengør og tørrer den. Garantien dækker ikke væskeskade.

2. **Alle batteritider afhænger af netværkskonfiguration og mange andre faktorer. De faktiske resultater vil variere. Batteriet kan oplades et begrænset antal gange og skal evt. med tiden udskiftes af en Apple-serviceudbyder. Batteritid og antallet af opladninger afhænger af brug og indstillinger. Se apple.com/dk/batteries og apple.com/dk/iphone/battery.html, hvis du vil have flere oplysninger.

3. ***Kræver dataabonnement. Gigabit-class LTE er tilgængelig i visse lande og med bestemte udbydere. Hastighederne er baseret på den teoretiske hastighed og afhænger af de lokale forhold og din udbyder. Få mere at vide om LTE-understøttelse hos din udbyder eller på apple.com/dk/iphone/LTE.

4. ****Kompatibel med AirPods (1. generation eller nyere), Powerbeats Pro, Beats Solo3 Wireless, BeatsX, Beats Studio3 Wireless og Powerbeats3 Wireless og kræver den nyeste version af iOS.

5. *****Brug af eSIM kræver et mobildataabonnement (som kan omfatte begrænsninger for skift af serviceudbydere og roaming, selv efter kontraktens udløb). Ikke alle udbydere understøtter eSIM. Brug af eSIM i iPhone kan være deaktiveret, afhængigt af hvilken udbyder du har købt den hos. Kontakt din udbyder for at få mere at vide. Du kan læse mere på support.apple.com/da-dk/HT209044.

6. ******Test udført af Apple i februar 2020 med testmodeller af iPhone SE-enheder (2. generation) og -software i kombination med Apple USB-C-strømforsyninger (model A1720 på 18 W og model A1882 på 30 W). Test af hurtig opladning udført med afladede iPhone-enheder. Opladningstiden varierer i forhold til miljøfaktorer. De faktiske resultater vil variere.

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.