iPhone 12

Hæsblæsende hurtig.

A14 BIONIC

Den hurtigste chip i en smartphone nogensinde.

Selvom iPhone 12 prismæssigt ligger en del under storebroren iPhone 12 Pro, så er mobilen udstyret med præcis samme kraftfulde chip, A14 Bionic. Som rent faktisk er den hurtigste chip i en smartphone indtil nu.Det giver dig et væld af nye muligheder, fordi der kan udføres billioner af handlinger med chippens Neural Engine, som samtidigt er super effektiv, så iPhone 12s batteri kan opnå en stærk levetid.

IP68-KLASSIFICERET

Lad sjask og plask komme an.

Du kan let og uden bekymringer tage din iPhone 12 med dig hvor som helst. Den er nemlig "ups"-certificeret. Med andre ord betyder det, at smartphonen er stænk-, vand- og støvtæt.

Helt konkret kan iPhone 12 f.eks. klare at være 6 meter under vand i op til 30 minutter - helt uden der sker noget med telefonen. Den kan dermed holde til lidt af hvert.

DOBBELT KAMERA-SYSTEM

Du behøver ikke være bange for mørket mere.

Du får en rigtigt godt kamera og alle de seje kamerafeatures med iPhone 12, som Apple er kendt for. Men som noget helt nyt får du nu både vidvinkel- og ultravidvinkel­kameraet med Nat-tilstand, så du kan tage langt smukkere, uanset hvordan lysforholdene er.

Det nye vidvinkelkamera opfanger 27 procent mere lys, som gør dig i stand til at tage billeder, hvor farver, skarphed og kontraster er helt perfekte - også hvis de tages i måneskin.

5 FEDE FARVER & Ceramic Shield

Lækkert design & ultra-holdbar.

Med iPhone 12 kommer du til at kunne sætte lidt mere farve på hverdagen. Smartphonen kommer nemlig i hele 5 flotte, sprudlende farver, så du kan vælge den, der passer bedst til dig!

Men ikke nok med det. iPhone 12 er udstyret med det stærkeste smartphone-glas nogensinde, Ceramic Shield, som beskytter din mobil fra smadrede skærme i endnu højere grad.

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud! Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.