3Business | iPhone 13 & 13 Mini

iPhone 13

Fås nu også
i grøn

Ring mig op

Sammenlign iPhone 13-modellerne

  iPhone 13 Pro Max Gold iPhone 13 Sierra Blue iPhone 13 Starlight iPhone 13 Pink
  iPhone 13 Pro Max iPhone 13 Pro iPhone 13 iPhone 13 Mini
  6,7" 6,1" 6,1" 5,4"
 

Bestil

Bestil

Bestil

Bestil

 

Fra
167 kr./md.
i 36 mdr.

Fra
163 kr./md.
i 36 mdr. 

Fra
115 kr./md.
i 36 mdr. 

Fra
108 kr./md.
i 36 mdr.

 

*inkl. moms. v/oprettelse af 3Business-abonnement. 

*inkl. moms. v/oprettelse af 3Business-abonnement.  *inkl. moms. v/oprettelse af 3Business-abonnement.  *inkl. moms. v/oprettelse af 3Business-abonnement. 
Farve        
 
  Silver. Graphite. Gold. Sierra Blue. Silver. Graphite. Gold. Sierra Blue. Starlight. Midnight. Blue. Pink. Red. Starlight. Midnight. Blue. Pink. Red.
Lagerplads        
  128GB 128GB 128GB 128GB
  256GB 256GB 256GB 256GB
  512GB 512GB 512GB 512GB
  1 TB 1 TB    
Størrelse og vægt        
Højde 160,8 mm 146,7 mm 146,7 mm 131,5 mm
Bredde 78,1 mm 71,5 mm 71,5 mm 64,2 mm
Tykkelse 7,65 mm 7,65 mm 7,65 mm 7,65 mm
Vægt 238 g 203 g 173 g 140 g
Overblik        
  6,7" 6,1" 6,1" 5,4"
  Super Retina XDR-skærm med ProMotion Super Retina XDR-skærm med ProMotion Super Retina XDR-skærm Super Retina XDR-skærm
  5g 5g 5g 5g
  Superhurtige downloads, streaming i høj kvalitet Superhurtige downloads, streaming i høj kvalitet Superhurtige downloads, streaming i høj kvalitet Superhurtige downloads, streaming i høj kvalitet
  3 kameraer inkl. Lidar 3 kameraer inkl. Lidar 2 kameraer 2 kameraer
  Ultravidvinkel Ultravidvinkel Ultravidvinkel Ultravidvinkel
  Vidvinkel Vidvinkel Vidvinkel Vidvinkel
  Tele Tele - -
  Dolby Vision HDR-videooptagelse i op til 4K med 60 billeder pr. sek. Dolby Vision HDR-videooptagelse i op til 4K med 60 billeder pr. sek. Dolby Vision HDR-videooptagelse i op til 4K med 60 billeder pr. sek. Dolby Vision HDR-videooptagelse i op til 4K med 60 billeder pr. sek.
  Filmisk funktion i 1080p med 30 billeder pr. sek. Filmisk funktion i 1080p med 30 billeder pr. sek. Filmisk funktion i 1080p med 30 billeder pr. sek. Filmisk funktion i 1080p med 30 billeder pr. sek.
  6 x 6 x 2 x 2 x
  optisk zoom optisk zoom optisk zoom optisk zoom
  LIDAR skanner LIDAR skanner - -
  LiDAR-scanner til portrætter i Nat-tilstand, hurtigere autofokus i svagt lys og AR-oplev­elser på et helt nyt niveau LiDAR-scanner til portrætter i Nat-tilstand, hurtigere autofokus i svagt lys og AR-oplev­elser på et helt nyt niveau - -
  A15 binoic chip A15 binoic chip A15 binoic chip A15 binoic chip
  A15 Bionic-chip A15 Bionic-chip A15 Bionic-chip A15 Bionic-chip
  Ny 6-core CPU med to højtydende kerner og fire effektivitetskerner Ny 6-core CPU med to højtydende kerner og fire effektivitetskerner Ny 6-core CPU med to højtydende kerner og fire effek­tivitetskerner Ny 6-core CPU med to højtydende kerner og fire effek­tivitetskerner
  Ny 5-core GPU Ny 5-core GPU Ny 4-core GPU Ny 4-core GPU
  Ny 16-core Neural Engine Ny 16-core Neural Engine Ny 16-core Neural Engine Ny 16-core Neural Engine
  Hurtigste chip i en smartphone nogensinde Hurtigste chip i en smartphone nogensinde Hurtigere end konkurrenterne Hurtigere end konkurrenterne
  Batteritid Batteritid Batteritid Batteritid
  Op til 28 timers videoafspilning Op til 22 timers videoafspilning Op til 13 timers videoafspilning Op til 17 timers videoafspilning
  Face ID Face ID Face ID Face ID
  Face ID Face ID Face ID Face ID
  Keramisk glas Keramisk glas Keramisk glas Keramisk glas
  Forside med Ceramic Shield Forside med Ceramic Shield Forside med Ceramic Shield Forside med Ceramic Shield
  Forstærket med kirurgisk stål Forstærket med kirurgisk stål Aluminium i flykvalitet Aluminium i flykvalitet
         
  Vandafvisende Vandafvisende Vandafvisende Vandafvisende
  6 m 6 m 6 m 6 m
  Vandafvisende ned til 6 meters dybde i op til 30 min. Vandafvisende ned til 6 meters dybde i op til 30 min. Vandafvisende ned til 6 meters dybde i op til 30 min. Vandafvisende ned til 6 meters dybde i op til 30 min.
  MagSafe kompatible MagSafe kompatible MagSafe kompatible MagSafe kompatible
  Kompatibel med MagSafe-tilbehør og trådløse opladere Kompatibel med MagSafe-tilbehør og trådløse opladere Kompatibel med MagSafe-tilbehør og trådløse opladere Kompatibel med MagSafe-tilbehør og trådløse opladere

 

SUPER RETINA XDR-SKÆRM

Et display med
superkræfter.

Det første, som du lægger mærke til, når dine øjne falder på iPhone 13 og 13 mini, er den ekstraordinære OLED-skærm, der nu lyser endnu mere op, så du ser alt indholdt klart, farverigt og skarpt - selv når du opholder dig i skarpt sollys.

Og nu får du endda mere display på begge modeller. True Depth-kameraet er nemlig blevet en del mindre, så du får en endnu mere komplet skærmoplevelse.

Ring mig op

APPLE'S MEST AVANCEREDE DUAL-KAMERASYSTEM

Er kamera, hvor mulighederne er uendelige.

Apple har med iPhone 13 og iPhone 13 mini presset sig selv til at levere et kamerasystem, der når nye højder! Og det betyder, at du kan tage endnu federe billeder.

Begge modeller er nemlig udstyret med et ny tultravinvinkelobjektiv, en ny vidvinkel, der fanger 47% mere lys og ikke mindst en forbedret optisk billedstabilisator, der gør dine billeder skarpere. Selv dem taget i bevægelse.

Ring mig op

FILMISK FUNKTION

Få fokus og opnå
bedre resultater.

Nu har du mulighed for at skyde videoer med mere kant og drama! Med iPhone 13 og iPhone 13 mini kan du nemlig kaste dig over featuren "Filmisk funktion".

Den gør dig i stand til at skabe effekter med lav dybdeskarphed, så du i endnu højere grad kan sætte rammen for den historie, som du ønsker at fortælle. Du bestemmer helt selv, om det skal ske automatisk, eller om du vil styre instruktionen manuelt.

Ring mig op

A 15 BIONIC CHIP

Sæt fart på din
mobiloplevelse.

Der er ikke sparet på kræfterne i hverken iPhone 13 og 13 mini! De er nemlig gearet af den hurtigste chip i en smarphone, A15 Bionic, nogensinde.

Du vil virkelig kunne mærke, at det går lynende hurtigt - uanset hvilken opgave du sætter iPhone 13 eller 13 mini til at knække. Selv når det kommer til krævende og grafiktung gaming, oplever du ikke de mindste problemer.

Ring mig op

TRUEDEPTH TAGET TIL NYE HØJDER

Nu får du endnu mere
at smile af.

Når det kommer til iPhone 13 og iPhone 13 mini, så er det langt fra kun bagkameraet, der er imponerende. Du får nemlig også et virkelig fedt selfie-kamera proppet med mange af de funktioner, som du normalt kun finder i mobilernes primære kamera.

Det drejer sig bl.a. om Nattilstand, Deep Fusion og Smart HDR 4. Alt samme er med til, at dine selfies tages til helt nye højder.

Ring mig op

FOTOFORMATER

Find din egen stil
- og boost den.

Du har din egen stil og dit eget udtryk. Og nu kan du sørge for at det altid også slår klart igennem på dine billeder. iPhone 13 og 13 mini giver dig nemlig mulighed for at kaste dig over en helt ny feature - nemlig Fotoformater.

Så kan du give dine billeder et perfonlig udtryk. Men i modsætning til de fleste andre filtre, kan du med Fotoformater de rigtige justeringer på de rigtige steder, uden at det påvirker hudtonerne. På den måde kommer dine fotos til fortsat at se naturtro ud.

Ring mig op

OP TIL 2,5 TIME EKSTRA BATTERILEVETID

Endnu mere batteri
for pengene.

Samtidigt med at iPhone 13 og 13 mini kommer med endnu mere power, et endnu vildere kamerasystem og en skærm, der aldrig har lyst mere op, får du faktisk også en batterilevetid, der aldrig har været bedre.

Mobilerne er nemlig helt redesignet for at få plads til et større batteri, samtidigt med at kunstig intelligens gør, at de to smartphones er blevet meget mere energibesparende..

Ring mig op

Har I den rigtige løsning for jer? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.

Har I en løsning, som passer til dagens digitale verden?

Vær helt klar til digitale møder, konferencer og kurser.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik