3Business | VOLT

Med 3LikeHome kan
vi servicere vores
kunder optimalt

Rune Schostag Nielsen

VOLT, København

Nemmere virksomhedsdrift og bedre kundeservice er nogle af de fordele, Volt opnår med 3LikeHome.

Der er nok at se til, når Volt, som tilbyder mobiloplader-service, er rundt på festivaler og konferencer i Danmark og Europa. På en festival bliver der langet helt op til 30.000 opladere over disken. Løber gæsterne tør for strøm, kan de henvende sig i en Volt-bod og låne et batteri til mobilen mod et depositum og et gebyr. Det stiller store krav til internetsetuppet, og det er en af årsagerne til, at Volt har valgt mobilt bredbånd med 3LikeHome, siger Rune Schostag Nielsen, COO og partner i Volt:


”Når vi rejser rundt med boderne, skal vi nemt kunne koble dem på nettet, da de er udgangspunktet for vores arbejde. Med 3LikeHome kan vi tage routere med overalt og gå på nettet hvor som helst uden at ændre noget i vores setup. Og vi skal hverken bekymre os om at løbe tør for data eller om, at regningen løber løbsk. Det gør det nemmere for os at drive virksomhed”.

Fungerer fantastisk


Kunderne kan enten tilmelde sig Volts mobilopladerservice hjemmefra eller via tablet ude i boderne, hvor de betaler med Dankort. Da alt er koblet op på internetforbindelsen, er det ifølge Rune Schostag Nielsen helt afgørende, at internettet virker upåklageligt:

”Uden en god internetforbindelse risikerer vi, at kunderne skal stå for lang tid i kø. 3LikeHome fungerer fantastisk, og ude på festivalpladserne er det ofte en bedre forbindelse end den, der er tilgængelig via festivalen. Med 3LikeHome kan vi servicere vores kunder optimalt”, siger Rune Schostag Nielsen.

Find den bedste løsning og service?

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik