3kontakt er en nem
og fleksibel løsning

for os, som har sparet tid og arbejdsgange.

Simone Hansen

RICE, ODENSE

RICE er en dansk interiør– og tilbehørsvirksomhed, der er kendt for deres farverige og sprudlende univers af produkter til hele huset. Deres mission om at være ”fun, funky & functional”, og skabe glæde blandt deres kunder er med til, at de har valgt en telefoniløsning hos 3Business.

For da de manglede et nyt telefonsystem i 2020, gik virksomheden meget op i at dette system skulle være funktionelt og brugbart – ligesom dem selv. Derfor implementerede RICE 3Kontakt i efteråret 2020, hvilket hurtigt har vist sig, at være en succes blandt medarbejderne. 3Kontakt er en virtuel omstillingsløsning, der besvarer og viderestiller alle opkald i virksomheden helt automatisk. På den måde kan RICE selv designe deres egen velkomsthilsen, sørge for ingen kunder ringer forgæves, og dermed sikre en mere effektiv hverdag for medarbejderne, men også kollegaerne imellem, da 3Kontakt’s app samler alle medarbejderne i samme telefonbog.

Efter at virksomheden har skiftet til 3Kontakt benytter de sig ikke længere af deres fastnettelefoner. Alle i virksomheden er enten udstyret med en softphone med 3Kontakts omstillingsbord eller en mobiltelefon med 3Kontakts app.
”Begge funktioner giver os et godt overblik og er med til at lette vores arbejdsgange, og derved spare os tid og spare på vores omkostninger. Både igennem omstillingsbordet og appen kan alle medarbejder nemt melde sig ind og ud af svargrupper eller opdatere om man er tilgængelig eller ikke”, fortæller Simone Hansen, Sales Coordinator, RICE.

Simone kan også berette, at der er en stor fleksibilitet ved at have skiftet til 3Kontakt. For igennem omstillingssystemet er alle hos RICE med til at aflaste på telefonen uanset afdeling.

Bedre kundeservice og oplevelse

At give en kundeoplevelse og service ud over det sædvanlige er alfa omega for RICE.

”Hos RICE vil vi altid gerne give vores kunder den bedste oplevelse og kundeservice. Når vores kunder ringer til os, starter den gode oplevelse allerede her. Vores egen velkomsthilsen og kø funktion gør at kunderne hurtigt og nemt kommer igennem til en ledig medarbejder i vores kundeservice”, forklarer Simone og forsætter:
”Hvis telefonen ikke bliver besvaret viderestilles den hurtigt til en ledig medarbejder/afdeling, dette gør at vores kunder aldrig ringer forgæves. Og i sidste ende er det medvirkende til en god oplevelse for vores kunder”.

Det, at kunden bliver mødt professionelt fra start og bliver taget i hånden hos RICE, er med til at skabe glade og loyale kunder.

”For os har vores skifte til 3Kontakt været den helt rigtige beslutning, da vores arbejdsgange og hverdag er blevet lettere. Og i sidste ende er med til at give tid til at løse andre opgaver”. Afslutter Simone.

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg