3Business er meget
mere end et teleselskab

Thomas Grønning Knudsen

Bliv ringet op

M2 Film, Aarhus

Ny teknologi, datadeling og tryghed i udlandet er årsagerne til, at M2 Film har valgt 3Business.

Som Danmarks største producent af reklamefilm og animation er M2 Film i høj grad afhængig af ny teknologi. Filmstrimler er blevet erstattet af datadrevne og IT-tunge workflows, og samtidig udvikler M2 Film selv værktøjer og platforme, som de bruger i deres arbejde. Med så stort et fokus på teknologi er det vigtigt for M2 Film, at deres teleselskab også prioriterer det. Derfor har de valgt 3Business:

”Vi har en stærk og visionær partner i 3Business, for de er meget mere end et teleselskab. De er et teknologisk fyrtårn, som gentagne gange har vist sig som firstmover. Vores samarbejde med 3Business er ikke et kunde-sælger-forhold, men et partnerskab, hvor vi kan spare med hinanden, og det nyder vi godt af”, siger Thomas Grønning Knudsen, Head of IT and Security hos M2 Film.

Øget produktivitet
Teknologien betyder også, at der hos M2 Film ryger rigtig mange filer frem og tilbage mellem medarbejdere og kunder. Data på mobilerne er derfor essentielt for den daglige drift:

”Data har tidligere været en kamp for os. Nogle medarbejdere bruger meget og løber hurtigt tør, mens andre slet ikke rører dataen, hvilket giver dataspild hver måned. Nu har vi fået 3Deling Pro, og det løser problemet, da vi med den fælles datapulje kan dele data på tværs af virksomheden. Vi mangler aldrig data, og det skaber tryghed og øger produktiviteten”, siger Thomas Grønning Knudsen.

Han tilføjer, at det også er en løsning, de hos M2 Film har stor gavn af i udlandet, da den indeholder 3LikeHome Pro:

”Vi er en global spiller, så udlandstelefonien skal bare fungere, og det gør den hos 3Business. Vi kan trygt rejse til udlandet og bruge data og tale uden problemer, uden det koster ekstra. Før 3 afskaffede roamingafgifterne, var prisen et kæmpe benspænd for vores produktivitet på farten, men nu får vi virkelig arbejdet igennem”, siger Thomas Grønning Knudsen.

          LÆS OM ANDRE KUNDER

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg