Vi har rigeligt
med data og
færre omkostninger

Lars Christiansen

Bliv ringet op

KVM International, Kjellerup

Med 3Deling Pro er der både penge at spare og masser af data til medarbejderne hos KVM International.


Hos KVM International, som producerer maskiner til beton- og asfaltindustrien, er det en væsentlig del af ydelsen at servicere og montere maskinerne – både i Danmark og udlandet. Og det kræver masser af data, siger Lars Christiansen, fabrikschef hos KVM International:

Når vi er ude hos kunderne, er vi afhængige af internet både til at yde service på maskiner og anlæg og til at sende tegninger og dokumentation. Det er vigtigt, vores medarbejdere altid kan regne med, at de kan komme på nettet, og at de ikke lige pludselig løber tør for data”.

Det gør de ikke med 3Deling Pro, siger Lars Christiansen:

Med 3Deling Pro kan vi trække på samme datapulje, og da nogle har brug for meget data, mens andre har brug for lidt, er der altid data nok til alle”.

Han tilføjer, at der også er en økonomisk gevinst:

3Deling Pro er billigere for os end et traditionelt medarbejderabonnement, fordi vi ellers ville være nødt til at købe et til hver enkelt med mest mulig data, selvom alle måske ikke fik det brugt. Med 3Deling Pro har vi rigeligt data og færre omkostninger”.

Meget tilfredse
Hos KVM International er de så glade for de fordele, de opnår med 3Deling Pro og hos 3Business generelt, at de lige har gentegnet deres abonnement:

Vi har været kunde hos 3Business i otte år, og vi er meget tilfredse her. Derfor har vi også lige fornyet vores aftale. Faktisk kunne vi slet ikke forestille os at være kunde et andet sted”, siger Lars Christiansen.

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg