Skadesdækning

3Forsikring Business er en ”all-risk” forsikring og dækker således jeres nye mobiler, tablets, router eller modem ved følgende scenarier:

  • Uheld
  • Væskeskader
  • Skærmbrud
  • Tyveri
  • Røveri
  • Indbrud

Dét forsikringen ikke dækker, fremgår af afsnit otte i forsikringsbetingelserne – vi anbefaler, at I læser dem igennem.  

Ved køb af 3Forsikring Business har I en selvrisiko på 499,-. Anmelder I to skader inden for 12 måneder, er prisen for jeres selvrisiko 998,-.

Ved misbrug af jeres produkt kan I få dækket omkostninger for op til 1.750 kr. pr. skade. Ved reparation eller ombytning til tilsvarende model dækkes op til 15.000 kr. pr. skade.

Ved tyveri fra bil

Hvis jeres produkt bliver stjålet i bilen, dækker 3Forsikring Business, hvis følgende kriterier er opfyldt: Produktet var placeret ude af syne, bilen var aflåst og der var tydelige tegn på indbrud i bilen. Husk også, at anmelde tyveriet til politiet og spær dit produkt for misbrug.

Brug af egen reparatør

3Forsikring Business dækker ikke, hvis I benytter egen reparatør, hvis jeres produkt bliver defekt eller er gået i stykker.

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg