Skadesdækning

3Forsikring Business er en ”all-risk” forsikring og dækker således jeres nye mobiler, tablets, router eller modem ved følgende scenarier:

• Uheld
  • Væskeskader
  • Skærmbrud
  • Tyveri
  • Røveri
  • Indbrud

Dét forsikringen ikke dækker, fremgår af afsnit otte i forsikringsbetingelserne – vi anbefaler, at I læser dem igennem.

Ved køb af 3Forsikring Business har I en selvrisiko på 499,-. Anmelder I to skader inden for 12 måneder, er prisen for jeres selvrisiko 998,-.

Ved misbrug af jeres produkt kan I få dækket omkostninger for op til 1.750 kr. pr. skade. Ved reparation eller ombytning til tilsvarende model dækkes op til 15.000 kr. pr. skade.

Ved tyveri fra bil

Hvis jeres produkt bliver stjålet i bilen, dækker 3Forsikring Business, hvis følgende kriterier er opfyldt: Produktet var placeret ude af syne, bilen var aflåst og der var tydelige tegn på indbrud i bilen. Husk også, at anmelde tyveriet til politiet og spær dit produkt for misbrug.

Brug af egen reparatør

3Forsikring Business dækker ikke, hvis I benytter egen reparatør, hvis jeres produkt bliver defekt eller er gået i stykker.