Fakturaforklaring

Nedenstående eksempel viser hvordan forsiden af din regning ser ud. For at få den fulde forklaring af alle sider, kan du finde et eksempel her.

1. Her kan I se kundenummer og fakturanummer. I kan også her se, hvornår jeres faktura er udskrevet.
  2. Her kan I se diverse information fra 3.
  3. Her kan I se perioden for jeres forbrug, som jeres faktura dækker.
  4. Her kan I se, hvornår I senest skal betale jeres faktura, og om jeres faktura bliver betalt via Betalingsservice. Beløbet er det totale beløb inklusiv jeres abonnementer og forbrug.
  5. Her kan I finde de oplysninger, som I skal bruge for at tilmelde jer Betalingsservice. Er I endnu ikke tilmeldt, kan I gøre det på Betalingsservice.
  6. Her kan I finde betalingsoplysninger, hvis I fx skal betale jeres faktura via netbank.