Selvrisiko og dækningsperiode

3Forsikring Business dækker i maksimalt 60 måneder. Herefter ophører den automatisk, men I kan dog altid selv opsige den undervejs ved, at kontakte erhvervsservice på 70 313 000.

I hele forsikringsperioden er selvrisikoen kun 499,- som udgangspunkt. Selvrisikoen stiger dog til 998,- hvis I anmelder to skader i løbet af 12 måneder. I kan maksimalt anmelde tre skader, hvorefter 3Forsikring Business opsiges. Selvrisikoen betaler man på næstkommende regning og opkrævningen sker dermed helt automatisk.

3Forsikring Business dækker opståede skader i hele verden* og dækker tyveri og hændelig skade for enheden, der anvendes af virksomheden, medarbejderen eller medlem af medarbejderens husstand – såfremt medlem af medarbejderens husstand har anvendt enheden midlertidigt.

*3Forsikring Business dækker dog ikke lande under økonomiske sanktioner. Lige pt. drejer det sig om Cuba, Iran, Syrien, Nordkorea, Krim-regionen i Ukraine, Sudan. 

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg