Selvrisiko og dækningsperiode

3Forsikring Business dækker i maksimalt 60 måneder. Herefter ophører den automatisk, men I kan dog altid selv opsige den undervejs ved, at kontakte erhvervsservice på 70 313 000.

I hele forsikringsperioden er selvrisikoen kun 499,- som udgangspunkt. Selvrisikoen stiger dog til 998,- hvis I anmelder to skader i løbet af 12 måneder. I kan maksimalt anmelde tre skader, hvorefter 3Forsikring Business opsiges. Selvrisikoen betaler man på næstkommende regning og opkrævningen sker dermed helt automatisk.

3Forsikring Business dækker opståede skader i hele verden* og dækker tyveri og hændelig skade for enheden, der anvendes af virksomheden, medarbejderen eller medlem af medarbejderens husstand – såfremt medlem af medarbejderens husstand har anvendt enheden midlertidigt.

*3Forsikring Business dækker dog ikke lande under økonomiske sanktioner. Lige pt. drejer det sig om Cuba, Iran, Syrien, Nordkorea, Krim-regionen i Ukraine, Sudan.