Opsig 3Forsikring Business

Beholder du 3Forsikring Business i hele forsikringsperioden, får du en påmindelse fra os, når din 3Forsikring Business udløber efter 60 måneder.

Opsigelse af 3Forsikring Business kan ske når som helst det passer jer – og med 30 dages opsigelse. I kan opsige 3Forsikring Business ved, at kontakte erhvervsservice på 70 313 000.

Bemærk, 3Forsikring Business opsiges ved følgende tilfælde:

• Hvis I som virksomhed, opsiger 3Forsikring Business
  • Den maksimale dækningsperiode på 60 måneder er udløbet
  • Der er dækket 3 skader på enheden
  • Hvis I opsiger abonnementet med den tilknyttede 3Forsikring Business
  • Hvis I overdrager virksomheden fra et CVR-nummer til andet CVR-nummer eller hvis abonnement overdrages til et CPR-nummer.