Om køb af 3Forsikring

Overvejer I at købe en ny telefon, tablet eller router? Så husk 3Forsikring Business.

3Forsikring Business kan tilkøbes, når I køber en ny telefon, tablet, router eller modem og har et aktivt abonnement hos 3 Business. 3Forsikring Business kan ikke købes til tidligere købte produkter eller bestilles separat.

Der er intet oprettelsesgebyr ved oprettelse af 3Forsikring Business, og I er naturligvis dækket fra købsdatoen og 60 måneder frem.