Forsikringsselskab og klageprocedure

Hvis du har spørgsmål eller en klage skal du kontakte 3Forsikring på 88 13 92 93.

Vil du klage over skadesbehandlingen kan du læse klageproceduren i dine forsikringsbetingelser, men du også er velkommen til at kontakte os på 88 13 92 93 eller skrive en mail til 3forsikring@wia.dk.

Husk at læse vores klagevejledning inden.

Forsikringsselskab

Forsikringsselskabet bag 3Forsikring er AIG Europe, dansk filial af AIG Europe Limited United Kingdom.

AIG har eksisteret i Danmark i mere end 50 år, og selskabets danske filial har adresse på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg, og virksomhedens CVR nr. er 34 61 76 94.

AIG Europe Limited er registreret i England og Wales med Company nr. 01486260 og adressen er The AIG Building, 58 Fenchurch Street, London EC3M 4AB, United Kingdom.

AIG Europe Limited reguleres af de engelske tilsynsmyndigheder The Financial Conduct Authority og The Prudential Regulation Authority.

Den danske filial er registreret hos det danske Finanstilsyn med ret til at udføre generel forsikringsvirksomhed i Danmark