Køb Deezer

Som ny kunde, har du masser af muligheder for tilvalgstjenester.

Du har mulighed for, at vælge det når du køber et mobil- eller bredbåndsabonnement på 3.dk/business eller i en 3Butik.

Som eksisterende kunde, kan du nemt tilføje tilvalgstjenester til dit abonnement via 3Business Selvbetjening.

OBS! Det kræver, at du logger ind som administrator, for at kunne tilføje ekstra tjenester.

På det abonnement du ønsker at tilføje tjenesten, skal du trykke på byggeklodsen.

Ud fra listen over ekstra tjenester, vælger du den ønskede pakke ved at trykke på Tilføj.

Indtast den mail, som du ønsker og tilmelde og tryk derefter på Tilføj.

Du vil efter købet modtage en mail med adgangskode, på den mailadresse du har angivet ved købet.