Den sidste faktura

Når du har opsagt dit abonnement, modtager du altid din slutfaktura med posten. Det gælder også, hvis din faktura automatisk bliver betalt via Betalingsservice eller vores gratis betalingsløsning.

På din slutfaktura er du opkrævet for dit forbrug frem til din opsigelsesdato. Fordi betalingen af abonnementet hos os opkræves forud, kan I have betalt for meget. På jeres næstsidste faktura kan I se, at I betaler for en periode, hvor I er opsagt. Dette eventuelt overskydende beløb, vil blive modregnet på slutfakturaen, så I kun betaler for jeres aktive periode.

Har I et tilgodehavende på jeres slutfaktura, kan I få dem udbetalt ved at udfylde formularen her.

I har desuden, efter opsigelsen, ikke længere adgang til selvbetjening - hvis I ønsker at gemme digitale kopier af jeres fakturaer, skal I huske at downloade dem fra vores selvbetjening inden. 

Når I har opsagt abonnementet/abonnementerne, vil vi den 16., efter jeres opsigelsesdato, lave jeres slutfaktura. Denne modtager I med posten omkring den 21. i måneden. På jeres slutfaktura kan I se, om I er opkrævet frem til datoen for jeres opsigelse, eller om I har et tilgodehavende.

 

Stadig brug for hjælp?

Så er du velkommen til at ringe til os. Er du privatkunde, kan du ringe til os på 70 313 313. Er du erhvervskunde, så kan du ringe til os på 70 313 000. Du er også velkommen til at skrive til os - så sørger vi for at vende tilbage hurtigt med svar på dine spørgsmål.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg