Der er mange produkter på markedet, som du kan styre med en app på din telefon eller en smart-assistent. Nedenstående smart home produkter kan ses og købes igennem kundeservice, samt i følgende butikker:

Linksys Velop
Et godt Wi-fi netværk er hjørnestenen i ethvert smarthjem. Med Linksys Velop bliver din Wifi-dækning spredt ud i hele hjemmet, så du får en gnidningsfri oplevelse, uanset hvilket rum du befinder dig i.

Klik hér for at lære mere om Linksys Velop.

Du kan finde opsætningsvejledning til Linksys Velop hér.

Har du brug for yderligere hjælp, kan du kontakte Linksys direkte:

Linksys
+45 43 68 22 10
24 timers support

Logitech Circle 2
Det nye overvågningskamera fra Logitech, giver dig mulighed for at holde øje med dit hjem, kæledyr, barn eller hvad du ellers har lyst til, uanset hvor du befinder dig.

Klik hér for at lære mere om Logitech Circle 2.

Du kan finde hjælp til opsætning af kameraet hér.

Har du brug for yderligere hjælp, kan du kontakte Logitech direkte:

Logitech
+45 38 32 31 20
Mail support
Mandag - fredag: 9.00 - 18.00

Philips Hue
Med Philips Hue kan du opsætte en lang række pærer og tilbehør til at give dit hjem nyt liv. Alting kan styres fra din telefon - også hvis du ikke er hjemme.

Klik hér for at lære mere om Philips Hue.

Du kan finde opsætninger til alle Philips Hue produkter hér.

Har du brug for yderligere hjælp, kan du kontakte Philips direkte:

Philips
Mail support
Mandag - fredag 09:00 - 18:00